Ahojte prosím vás rozmýšlala som že ako tému na sočku by som si mohla dať genetiku,dedičnosť......ale problem je v tom že neviem aku praktickú časť by som tam vymyslela.....chcela som skumať nejaké svojé genetické predpoklady, ale neviem či by to bolo fa
@patricia13 Problém je, že potrebuješ fakty o ktoré sa oprieť. Minimálne genetické testy spomínanej babky. A z toho to možeš rozvinúť, sú veci, ktoré sa dedia priamo, ktoré preskakujú generácie, ktorým záleží na génoch partnera... Je toho dosť veľa a dalo by sa s tým pohrať. Len neviem ako to bude s testmi, no...
Ak si z vacsieho mesta, urcite zaskoc na nejaku miestnu vysoku skolu a popytaj sa tam nejakeho ucitela. Skoro vzdy ti velmi radi pomozu so SOC-kou. A budes to mat samozrejme aj lahsie, ked si to takto skonzultujes.
Skúmaj niečo lepšie definovateľného z gen. hľadiska, napr. farbu očí vo vašej rodine. Praktické veci v genetike u ľudí sú veľkým problémom, ak to chceš hneď a sama, prebrať nejaké štúdie a dať dohromady nemôžeš ? To by bolo snáď jednoduchšie a aj zaujímavejšie vo výslednom efekte.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty