Stretávam sa hlavne s ludmi ktory to nazyvaju geokešing a zbieraju kešky. Neviem či sú len neschopní že to vyslovujú anglicky aj keď to dojebú alebo niekto ukrýva miesto nepotrebných kktín aj nejaké bankovky a je to vlastne úplne iná liga. Také kešky pôjdem hľadať aj ja
@depropex ja ti neviem, ale jak sa vyslovuje "cache" správne? pýtam sa lebo ja po anglicky neviem
ale toto nazývanie je slang, ja keď som to začala robiť všade to tak volali, keď som to tak volala aj ja, všetci rozumeli, ďalej som sa nad tým nezamýšľala...to podľa mňa nie je až taký zásadný problém.
ono sa to okrem toho volá aj kadejako inak, ja napríklad to väčšinou času volám krabica. a to je zas slovenčinársky nespisovne tuším
Jj, vyzerá to zaujímavo, ak máš s kým, určite choď hľadať
Môj bývalý to chodil hľadať po okolí a ja len ľutujem, že vtedy ma to nezaujímalo.. Ale občas som lúštila nejakú nápovedu, aj to bola zábava
Veď práve, pochybujem, že by som našiel niekoho, kto by chcel hľadať nejakú krabičku Už som našiel páru v okolí, ktoré by som si šiel pozrieť
Tento "projektík" vyzerá fakt zaujímavo! Možno si založím vlastnú cashku alebo "krabičku" Jedno miesto by som už mal
lol dpc tak dobry trapas ja som to raz niekde videl napisane ako GeoCatching a odvtedy to mam zafixovane aj s vyslovnostou ako hento. A tu nekukam ani na to ako je to pisane a uz picujem a sam som kar jebal to pes
sry ludia , @overexcitedgirl@kittyboo@marleymt robim ze seba jebaaa lebo vaac mi netrebaaa proste nič ospravedlnujem sa za dezinformaciu a disfunkciu mojho mozgu
Áno, pár krát som bola s kamoškami v Malých Karpatoch, ony sú tam aj zaregistrované normálne a tak Za deň sme ich našli tuším aj do 20. Ani som nevedela, že je ich všade toľko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale toto nazývanie je slang, ja keď som to začala robiť všade to tak volali, keď som to tak volala aj ja, všetci rozumeli, ďalej som sa nad tým nezamýšľala...to podľa mňa nie je až taký zásadný problém.
ono sa to okrem toho volá aj kadejako inak, ja napríklad to väčšinou času volám krabica. a to je zas slovenčinársky nespisovne tuším
Môj bývalý to chodil hľadať po okolí a ja len ľutujem, že vtedy ma to nezaujímalo.. Ale občas som lúštila nejakú nápovedu, aj to bola zábava
Tento "projektík" vyzerá fakt zaujímavo! Možno si založím vlastnú cashku alebo "krabičku" Jedno miesto by som už mal
sry ludia , @overexcitedgirl @kittyboo @marleymt robim ze seba jebaaa lebo vaac mi netrebaaa proste nič ospravedlnujem sa za dezinformaciu a disfunkciu mojho mozgu