Ahojte, mám takú menšiu otázku , chcel by som ísť maturovať z geografie, keďže ma celkom baví , ale neviem, či by som si našiel nejaké uplatnenie v živote? Samozrejme, je tu aj učiteľstvo, ale zaujímalo by ma, či existuje nejaký perspektívny odbor na
noo ja som tiez maturovala z geo..tiez ma bavila..ale teraz som na ekonomickej, takze nic z toho..ale este som chcela skusit geodeziu a kartografiu myslim ze na STU a aj na UK je taky odbor to ked vystudujes, tak mas celkom fajn plateny job takze isto sa aj geo da vyuzit
Ahoj ja študujem geografiu ako neučiteľský predmet, takže ju nemám s ničím v kombinácii. V Nitre na UKF, konkrétne odbor Sociálna geografia. Je to dosť náročné, možno ani nie na vedomosti, ako skôr na čas, keďže za týždeň treba porobiť kopec máp a povinne ich robíme ručne.. Nevadí. Baví ma to a dôležité je to, keďže sa jedná o sociálnu geografiu, nie je to uplatniteľné len na katastroch, štástnej správe a súkromnom sektore(ako analytik jednotlivých humánnogeografických javov-čo je ver či never podstatné dosť) ale aj v sociálnej oblasti. V náplni nášho odboru máme totiž aj celú sociálnu sféru, ako sociálna politika a právo, sociálna patológia či iné.. takže viac menej v prípade núdze študujem aj ako sociálna pracovníčka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
geologia - znamy robi rozbory vody, a zaraba nad priemery.
kartografia - VKU Harmanec
a este nieco by sa naslo... ale tak toto ma prve napadlo
neviem ci to s tym nejako suvis ale pobavilo ma to