ja som prečítala celú trilógiu a na môj vkus to bolo celkom v pohode,aj viac než to a ako to myslíš s tými nadávkami?myslíš,že niečo s nadávkami je dobré alebo ako? to som nepochopila,ale knihy odporúčam určite si ich aj ja prečítam znova ešte niekoľko krát a komu sa to nepáči,nech si hovorí,čo chce
je to o dievčati,ktoré sa cíti neviditeľné...skús si prečítať na nete recenzie...alebo aj tu na birzdi boli ... alebo si niekde pozri obsah knihy,ale môj názor je štyri hviezdičky z piatich
*napne svoje sebaovládanie až za hranice možností, aby nenapísala šesťzväzkovú zbierku vulgarizmov na adresu parental advisory, vekových obmedzení, ratingov a iných foriem cenzúry*
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
je to o dievčati,ktoré sa cíti neviditeľné...skús si prečítať na nete recenzie...alebo aj tu na birzdi boli ... alebo si niekde pozri obsah knihy,ale môj názor je štyri hviezdičky z piatich
*napne svoje sebaovládanie až za hranice možností, aby nenapísala šesťzväzkovú zbierku vulgarizmov na adresu parental advisory, vekových obmedzení, ratingov a iných foriem cenzúry*