ahojte prosim vy co tam chodite poviete mi nieco o tejto skole? chystam sa tam teraz na strednu a tak by som chcela vediet ci sa vam tam paci aky su ucitelia vybavenie triedy a su tam skrinky?? to je taky detail .. diiik
ucitelia su vacsinou v pohode, je to tam dost luxusne, sice mi obcas prekazala miestami az nemocnicna atmosfera skrinky su dole v satni na klucik, ktory obdrzis na zaciatku studia.
som na gjh už pár rokov ale je to tu celkom v pohode, hlavne tie skrinky ako z amerických filmov mám síce problémy s informatikou a fyzikou ale keď vyfasuješ dobrého učiteľa čo to vie vysvetliť tak máš vyhraté a keď nie.. tak dopadneš ako ja
ja som chodil na GJH (v bratislave) no maturoval som pred dvomi rokmi ... a vtedy to tam bolo super ... su tam skrinky skola bola vynovena akurat ked som tam ja zacal chodit no a co sa ucitelov tyka matikari nestoja za vela ale aspon su vtipny a dost uciteliek je tam prisnych... ale to je dobre ... aspon nieco naucia
myslim ze je to super skola a oplati sa tam ist
tento rok som sa bol pozret na vianocnu akademiu a niektore triedy mali aj celkom fajn scenky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale inak k zvyšku sa nevyjadrujem, strávila som tam 8 rokov a stačilo
myslim ze je to super skola a oplati sa tam ist
tento rok som sa bol pozret na vianocnu akademiu a niektore triedy mali aj celkom fajn scenky