Takže. Mala by som záujem ísť po osmičke na 5ročné bilingválne štúdium na GJH. Chodí tam niekdo z vás? je to dobrá škola?...teda, hovoí sa, že hej, ale rada by som videla vaše názory...
je to JUR Hronec, kua, a každý kto tam chodil to vie a krvopotne bráni jej pravé meno!!!
@sonuska8 - síce to bolo už dávno, tak štyri roky dozadu, ale keď som tam chodil, tak to bola super škola, skvelí ľudia, skvelí učitelia (teda, mnohí až väčšina, prinajmenšom povahovo, samozrejme je tam aj pár idiotov ktorí to vyvažujú), skvelá atmosféra, ak sa to odvtedy nejak príliš nezmenilo, tak odporúčam
GJH je najväčšia diera v Bratislave ... ani dohodu s Anglickom nemajú .. Metodka je francúzske bilingválne a má dohodou s Francúzskom, viac info ts. P.S. : poznám niekoľko ľudí čo z GJH prestúpili na Metodku
@metodkar Prepáč, ale ty sa tu nestaraj o iné školy, keď o nich nič nevieš ani na ne nechodíš. A nezačni s tým, že kamarát tam chodí a ... Staraj sa radšej o svoju. Nech si dievča samo vyberie. Si do svojej školy zamilovaný alebo čo? V živote som nevidela nikoho tak fascinovaného svojou školou... Si rieš komplexy nejako inak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
je to JUR Hronec, kua, a každý kto tam chodil to vie a krvopotne bráni jej pravé meno!!!
@sonuska8 - síce to bolo už dávno, tak štyri roky dozadu, ale keď som tam chodil, tak to bola super škola, skvelí ľudia, skvelí učitelia (teda, mnohí až väčšina, prinajmenšom povahovo, samozrejme je tam aj pár idiotov ktorí to vyvažujú), skvelá atmosféra, ak sa to odvtedy nejak príliš nezmenilo, tak odporúčam
a není to až také ťažké jak zo začiatku všetci strašili, aj keď nechodím do bilingválnej triedy....
Čo preboha proti GJH máš? Ja som počula, že je to dobrá škola, tak isto je na tom s úrovňou ako Metodka.
Ja len nechápem, prečo jej hovoríš o fancúzskom bilingválnom, keď sa vyjadrila, že francúžštinu sa učiť nechce...
A áno, drbe mi.