najlepsi je "kurz" pokus-omyl. Ved si tie programy nainstaluj, mas google, kde najdes milion roznych navodov... zbytocne vyhodene peniaze na somariny ako kurzy, kde ta aj tak nic nenaucia, iba to, kde s kurzorom kliknut, a ked dostanes do ruky novsiu erziu, alebo iny program (myslim ineho vyrobcu), tak budes nahraty.
ja ovladam nejake graficke programi.ucil som sa cez internet ale mne ide o to, ze ci kurzy davaju aj nejake certifikaty alebo nieco take. bez toho je sa tazko zamestnat.
ale školu ti netreba pokiaľ si šikovný. dnes je grafikov z titulom xy a väčšina sú tak na dve veci. urob si portfolio, daj ho na web, pošli pár mailov a prácu si nájdeš
mne by sa nechcelo študovať tutorialy. celkovo nikdy nečítam návody. a nemám rada vydrbaný photoshop, lebo som ho mojím systémom pokus-omyl nepochopila. keby som sa tomu chcela venovať, tak si do nejakého kurzu investujem. pre mňa lepšie raz jedna názorná ukážka ako 300 stranový návod. alebo by som ešte mohla otravovať kamarátov, ktorí si tým už prešli...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
takze take ze photoshop, illustrator.. velmi dobre pozna