o ano
znamy ktory je v afrike a dostal malariu spominal ze to jedaval a pomohlo to pri liecbe
co teraz o tom citam je zaujimave.skoda ze to sem nedovazaju
Väčšia škoda je že nedovolia kompetentni aby sa vyskum tejto rastliny posunul,aj ked samotny vyskum trva už od roku1976 kedy aj dokazali učinky vyťažkov tejto rastliny, no všetky informacie sa tajili dlhe roky .
Zadala som do vyhľadávača Pubmed graviola a vyhodilo to celkom dosť článkov, prečítam si.
Samozrejme to netreba považovať za ultimátny liek proti všetkým typom onkologických ochorení.
@mariquittka tak vyzera to tiež zaujimavo, a nema nežiaduce učinky narozdiel od gravioly,ktorej semienka su napriklad nebezpečne vo velkom pomere, a korene tiež maju iste vedlajšie učinky,ale extrat s tych to vyťažkov v spravnom pomere by hadam mohol učinkovať ako to popisuju. kto vie
samotny plod gravioly je ale podla popisu velmi chutny a zdravy
ešte som ho nejedol ale vraj sa to da pestovať aj v domacich podmienkach pri dodržani niektorich zasad pestovania
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
znamy ktory je v afrike a dostal malariu spominal ze to jedaval a pomohlo to pri liecbe
co teraz o tom citam je zaujimave.skoda ze to sem nedovazaju
Samozrejme to netreba považovať za ultimátny liek proti všetkým typom onkologických ochorení.
ešte som ho nejedol ale vraj sa to da pestovať aj v domacich podmienkach pri dodržani niektorich zasad pestovania