Gymnastika: ako urobit dokonalý mostík a byt ohybna
Čawte ľudia už sa asi mesiac snažím venovať gymnastike.. viem mostíky od hora potrebuje pár centimetrov a urobím šnuru chcem sa opytat ako cvičiť aby som šnuru urobila uplne niejake cviky ak niekto vie ... a mostik aby som mala pri ssebe nohy dufam že
chodím na gymnastiku a no poviem ti, že čím som staršia tým ma všetko viac bolí ako naťahovať sa a tak. no ale také základy ako šnúru a mostíkuspravím aj bez rozcvičenia, ale no ak som naozaj "drevená" tak sa len naťahujem v sede k nohám a dávam si hlavu na zem (ako s nohami od seba), na chrbticu je fajn ak v stoji zdvihneš jednu nohu pokrčíš ju a dáš ju na hlavu, ale no neodporúčam ti to robiť pokiaľ ťa bolí chrbát a nemáš ešte dosť dobre roztiahnuté šľachy a tak, pretože ťa môže seknúť držím palce nech sa darí
Viem že mám rozťahovať nohy.... Anonn1234 prosíím najdi mi niejake stránky na cviky jednu som si našla ale veľmi mi to nepomáha.. Hermes nemôžeš so mnou popísať a povedat mi niečo ohĺadom gymnastiky mńa to hrozne bavy potrebujem asi 20 cm a urobím šnuru ale prosím poradíš mi niečo take z gymnastiky??
do snury je podla mna najlepsie vylozit si prednu nohu na rebriny (postel... alebo nieco nie velmi vysoke) a normalne robit snuru a pohupy ... naozaj najlepsie ked mame aj po sutazi a som stiahnuta tak toto mi najviac pomaha a do mostika ? ... tiez normalne spravis mostik a rob pohupy aby ti co najviac povolili chrbtove svaly gymnastika nie je o tom ako rychlo sa to naucis ale aby si sa to naucila pekne takze vobec sa nemusis ponahlat
ja som chcela spravit šnuru, tak som zacala dvihať nohu do hora až k hlave , a potom som ju isla spravit najprv to bolelo ale ptm , ked som to viac krat zopakovala už som ju vedela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov