Ahojte. Chcela by som sa s Vami podeliť o môj menší problém. Neviem či po skončení základnej školy mám išť na gymnázium alebo strednú školu. Viem, že pôjdem na vysokú škoku, pretože chcem študovať právničku/notárku/advokátku alebo bytovú architetku. Počul
@dumbledore no ja neviem, som na gympli už nejaký ten rok a dosť toho ľutujem D (potom si však spomeniem, aká blbá som bola v 14 a som rada, že som nešla na odbornú)
ak máš rodičov právnikov/notárov/advokátov tak to choď na gympel a potom na právo ak nemáš rodičov tak neodporúčam, je dosť ťažké dostať sa do ich okruhov.....
gymnázium jednoznačne, pretože tam sa budeš musieť učiť celkom dosť, a tak či tak stredná právnická nie je... treba ísť maturovať z občianskej na gympli z dejepisu a môžeš mať ambiciu na pravnicku fakultu
No práveže ja sa aj rozhodujem medzi bytovou architetkou a tou právničkou. Lebo domy navrhujem od mojich dvanástich a ešte nie som rozhodnutá, takže asi teda ten gympel by som brala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ale nie, odpísal som ti už tam predtým.
A ak chceš ísť na právo, určite choď na gymnázium...
» www.citylife.sk/kurz-workshop/p...