gympel je najlepšia príprava na VŠ a tam zistíš že čo by si fakt chcela učiť lebo mám spoluziakov ktorí prišli na gympel stým že idú určite na medicínu a ako náhle uvideli gymnaziálnu chémiu hneď sa preorientovali na náuku o spoločnosti a jazyky
no .. ja myslim ze gymnazium stoji v dnesnej dobe za dve veci : D a mas to uplne jedno na jaku strednu pojdes na pedagogiku ta zoberu zovsadial a tam nepotrebujes vedet skoro nic.
Najvyšší čas rozhodnúť sa kedze sa už idú prihlášky podávať ... A keď pedagogika tak asi gympel ale máš to v podstate jedno len najjednoduchšie je gymo. Ja som chcela tiež na VŠ na pedagogiku že učiteľka budem ale proste každý mi povedal že do skolstva jedine keby si dakeho bohatého prachaca najdem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a tí tvoji spolužiaci by sa mali vrátiť k prírodným vedám lebo humaniťákov je už toľko že ich nebude mať kto zamestnať