Neviem sa rozhodnúť medzi gymplom a umeleckou školou.Síce sa dobre učím ale nebaví ma to.Najradšej by som šla na umeleckú, odbor grafický dizajn.Rodičia a učiteľky mi vravia nech idem na gympel, že umelecká je slabá a má úzke zameranie, ale ja moc nechcem
Hybaj na umeleckú, život je príliš krátky nato aby si človek neplnil svoje sny a robil to,čo sa od neho očakáva a nie to,čo naozaj chce. Hovorí sa,že deti a opití hovoria vždy pravdu,tak by si ma asi mala poslúchnuť
ja som sa rozhodoval medzi tym istym, siel som na gympel... aj ked popravde graficky dizajn by mi asi dal viac vzhladom na to co som studoval na vyske (filmovu tvorbu) ale... ktovie ci by som sa k tomu filmu potom dostal, ak by som siel na grafiku... Asi by som pokracoval v grafike a nie vo filme takze ono... vsetko zle je na nieco dobre... zalezi co chces robit dalej, ale to v 14tich je tazko vediet
ja by som skôr volila gympeľ (popritom robiť hoc aj ten dizajn ako koníček) do štvrtého ročníka sa môžeš prerozhodnúť, ale keď ideš na gympeľ tak musíš ísť aj na vysokú, čo možno nebudeš chcieť keď vravíš že ťa učenie nebaví
každopádne môžeš aj preskočiť z jednej školy na druhú, keď sa rozhodneš že ti to nepasuje, poprípade môžeš študovať oboje naraz, ale to je už trochu extrém
No presne toto som riešila ja pred par rokmi a teraz maturujem na gympli ktorý som skoro cely preplakala lebo ma to nebavilo vobec.. ale teraz to už ani tak neľutujem, pretože aj z gymplu môžeš ísť na umelecký smer, napríklad ja idem na prijímačky na fakultu architektúry na odbor architektura a urbanizmus .. a je tam odbor aj dizajn .. tam máš vlastne aj umenie a techniku dokopy..
A bez gymplu by som podľa mňa tu školu asi nedala no ale každopádne je to hlavne na tebe, ja som sa napr. aj počas gymplu naučila robiť s grafikou a robím plagáty a tak.. myslím že na ten odbor netreba ani školu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
každopádne môžeš aj preskočiť z jednej školy na druhú, keď sa rozhodneš že ti to nepasuje, poprípade môžeš študovať oboje naraz, ale to je už trochu extrém
kamdomesta.sk/bratislava/vytvarne-kurzy-architektura-dizajn-umenie
KURZY KRESLENIA A VÝTVARNÝCH TECHNÍK
kamdomesta.sk/bratislava/kurzy-kreslenia-a-vytvarnych-technik