Chcela by som tam ísť hlavne aj preto že tam ide môj najlepší kamarát.Ale o tejto škole nič neviem a ani na internete som nenašla žiadne recenzie.Tak ak máte skúsenosti s touto školou tak by som bola rada,keby ste mi napísali či je škola dobrá
@kristini na osemrocko by si isla ci na 4/5 rocko?
Naucis sa vyborne po spanielsky, ak pojdes do biligvy budes mat vsetko okrem sjal dejepisu a geografie po spanielsky, budu ta ucit spanieli ktori maju uplne inu mentalitu ako slovenski profaci (standardne su priatelskejsi ale mali sme par vynimiek) cize je to idealne ak chces ist na vysku do spanielska. Ja by som volila odbornu skolu druhykrat, lebo gympel ta nauci zo vsetkeho nieco ale z nicoho vsetko.
@chlorofyl s kyyym? Napis do spravy ak nechces zverejnovat mena
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ja som tam chodila, ale tak je to 6 rokov
Dobre bolo
Naucis sa vyborne po spanielsky, ak pojdes do biligvy budes mat vsetko okrem sjal dejepisu a geografie po spanielsky, budu ta ucit spanieli ktori maju uplne inu mentalitu ako slovenski profaci (standardne su priatelskejsi ale mali sme par vynimiek) cize je to idealne ak chces ist na vysku do spanielska. Ja by som volila odbornu skolu druhykrat, lebo gympel ta nauci zo vsetkeho nieco ale z nicoho vsetko.
@chlorofyl s kyyym? Napis do spravy ak nechces zverejnovat mena