debilny gympel ako kazdy iny, neoplati, nic sa tam nenaucis. na druhej strane, ak chces ist na vysku, naucis sa tam ucit. hoci... ja som sa tam nenaucil fakt vobec nic
nechod na holleho chod na sportovy... paradna skola, dobry profaci a je tam ovela lepsia atmosfera jak na holleho tam secko beru vazne... za nasich cias sme sa my bavili v pohode v relaxe na skolskej akcii ktore robi bud holeho alebo sportovy a boli tam aj nejaky opity ale nerobili nijake prusery a nebolo z toho nic... na holleho im davali fukat a zakazali im tie skolske akcie na istu dobu...
tak ti poviem, že ak normálne uvažuješ, vyjde ti ž buď športový alebo hollého. Ja chodím na Hollého. Hej, je to tak, že je to náročnejšia škola, ťažšia a neberú tam hocičo, naopak, na športový berú všelikoho a je to omnoho ľahšia škola.
Takže ak chceš mať vymakané dobré známky a chceš naozaj na sebe pracovať, čiže učiť sa, poď ku nám. Ak preferuješ zábavu, uvolnenosť a nižšie nároky, tak choď na športový. asi tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Takže ak chceš mať vymakané dobré známky a chceš naozaj na sebe pracovať, čiže učiť sa, poď ku nám. Ak preferuješ zábavu, uvolnenosť a nižšie nároky, tak choď na športový. asi tak