BB? dobrá. viac sa naučíš na gjgt ako na gas. ALE na gas je väčšia sranda. teda už možno ani nie je, keď všetci zábavní študenti ztade odišli volila by som gjgt druhýkrát.
najlepsie gym v BB, chodila som tam, za ziadne gas by som to nemenila, vo stvrtaku sme mali lepsiu organizaciu ako na gase a proste cele to tam bolo lepsie a hotovo
Vynikajúca škola . Never mýtom, že na GAS sa menej učíš, je sprostosť. Obe školy majú pocit, že tí druhí viac makajú. Tiež som počula, reči, že na GASku sú všetci "jedna veľká rodina", to už neviem posúdiť, ale u nás máme tiež dobré medzitriedne vzťahy. A povedala by som, že našou výhodou sú aj zahraničné výlety. V prváku sa robí Londýn a Paríž, v druháku je plavecký v Španielsku alebo v Taliansku a počas roka sa často robia výlety do Prahy prípadne Viedne.
Podpíš zmluvu s diablom a pridaj sa (poznámka pod čiarou - v medziškolskom hokeji vyhráme tak raz za desaťročie )
Mne to tam strašne rýchlo ubehlo a chcela by som ten čas vrátiť.
@7 no na GAS-ko každý šomre...aj moja mama ma tam teraz posiela, ale neviem dáko sa tomu stránim...totižto ja som šla z 8 (najväčšia volovina na svete) a nepáči sa mi na tej škole...o týchto výletoch viem všetko mám tam kamarátku, ale chcela som vedieť názor aj z iných strán najviac ma oslovilo toto, že sa nesedí len doma a chodí sa do zahraničia a na hokeji som bola žiadna sláva, ale už si Taják asi zvykol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a su tam mudri ludia ...alebo teda aspon boli
Podpíš zmluvu s diablom a pridaj sa (poznámka pod čiarou - v medziškolskom hokeji vyhráme tak raz za desaťročie )
Mne to tam strašne rýchlo ubehlo a chcela by som ten čas vrátiť.