Ahojte, tento rok sa hlásim na GJH. Chcela by som opýtať aké máte vy dojmy z tejto školy, a ako by ste mi odporúčali sa čo najlepšie pripraviť na príjimačky
Stiahni si zo stránky školy testy s minulých rokov a tie si vyplň, zistíš, čo si ešte musíš pozrieť. Nauč sa poriadne čítať s porozumením (dôležité aj pri slovných úlohách), keďže väčšina úloh z matematiky sa dá riešiť rovnicou, tak by nebolo od veci si pozrieť aj tie ak ste sa ešte v škole neučili. Zo slovenčiny slohové postupy, jazykové štýly, pravopis, syntax, gramatické kategórie slovných druhov, z literatúry terminológia, trópy a slovné figúry. Ak si ešte na niečo iné spomeniem, tak dám vedieť.
ja som tam tiež bola na prímačkách pred 4-mi romi, ale nezobrali ma čo si ja pamätám tak príjímačky boli tažšie (oproti tým ktoré som robila na druhom gymnáziu, ale tie boli len tak aby sa nepovedalo), ale nie zasa nejaké nezvládnuteľné
@h8r chcela som si dať najprv prihlášku na Gamču, ale potom som zmenila názor aj keď mi všetci hovorili že by som si mala tam dať prihlášku a nie na GJH. Dúfam to neoľutujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
ale pocit zo školy mám dobrý, vybral by som si ju znova.