Ahojte. Chcela by som vedieť aká je škola GPM . Chcela by som tam ísť ale bojím sa že sa mi tam nebude páčiť. Chodí tam niekto z Vás?
A keďže by som musela chodiť na Internát, chcela by som vedieť ktorý internát je v KE najlepší.
Ahoj ja idem teraz na Medickú 2 a počula som, že ten intrák je úplne v pohode a čo sa týka GPM, tak teraz tam idem do prváku, ale do anglickej triedy a vraj je to jedno z naj gymplov v KE...asi som ti moc nepomohla, ale tak možno ti budem vedieť povedať viac počas školy
@milkchocolate aj tak ďakujem, a keď tak, potom napíš ako tam je. (V škole, a aj na intráku) :S A ešte som sa chcela opýtať, ako ďaleko bývaš od Košíc, lebo som niekde čítala že musíš mať určitú vzdialenosť, aby si mohla "bývať" na intráku.
No, toľko ti poviem... Je tam úplne mega skvele, vedomosti tam naberieš, ale nebudú ťa zaťažovať mnohými zbytočnosťami ako inde, takže sa budeš môcť sústrediť na to, čo ti treba, učitelia sú poväčšine v pohode, gauče sú tam úžasné tiež, akurát pleseň v telocvični mi robil problémy, stále som kašľala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme