ja som take navstevovala... bolo to o tom, ze sme mali sirsi vyber jazykov ako ine gymnazia a mozno uroven bola trosku vyssia... nic viac, nic menej... zvladne to aj priemerny gymnazista
samozrejme, ak máš dobrých profesorov, čo vedia naučiť, doma sa jazyky učiť ani nemusíš (teda ja sa neučím, sem-tam si prebehnem slovíčka z nemčiny) skôr je to horšie s inými predmetmi, ktoré ma absolútne nebavia ako dejepis, geoška... a keď ťa to baví a idú ti jazyky, tak nebudeš mať problém
Ja som jazykové, mám tri jazyky... a vieš čo? Viem z každého trochu, ale ani jeden poriadne. Ale možno je to tým, že nie som jazykový typ. Dobre si premysli, či budeš zvládať tri jazyky.
Spojená škola Metodova 2 - nie bilingválne, ale 4-ročné gymnázium so zameraním na jazyky. V dispozícii má aj jazykové laboratóriá. Možnosť štúdia : angličitina, nemčina, ruština, francúzština a španielčina. Všetko naraz. V prípade záujmu je tu aj latinčina, ale nie som si istý. Viac info TS
ja som chodila tiez na taketo gymnazium ... nutili nas ucit sa 4 jazyky, bohuzial ani jeden poriadne, coho vysledkom je, ze zo 4 jazykov sa viem len tak tak dohovorit po anglicky a z ostatnych jazykov nevem nic ... take to bolo take "jazykove" gymnazium
aj ja som vraj na také chodila.. keby som to nemala napísané na maturitnom vysvedčení, tak si to ani nevšimnem.. mali sme 2 jazyky a 6 a pol roka angličtinárku, ktorá nás toho veľa nenaučila :/
ja chodím na gympel v ktorom sú triedy rozdelené na všeobecné zameranie a jazykové zameranie...jazykoví majú o dve hodiny jazykov viac (my máme namiesto toho cvičenia z chémie/biológie), inak tam nie je rozdiel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale tak, ak už nájdeš kvalitné gymnázium, ktoré to dodržiava a má jazykové triedy, tak určite je to lepšie než obyč. gymnázium.