To zavisi od Teba, ci to zvladnes. Pozri sa, kolki to uz zvladli - inak by ta skola uz neexistovala, keby system nefungoval . Tak sa rozhodni, ci si myslis, ze na to mas, ci sa Ti chce, ci to zvladnes..
No, tak sama si neviem predstaviť ako to tam chodí a ešte tam chce ísť aj moja spolužiačka, takže myslím, že keby sme tam boli dve, zvládala by som to lepšie ... Lenže nemusí sa jej podariť spraviť príjmačky, takže neviem, neviem ... A učenie mi celkom ide, som 7 a zatiaľ mám samé 1 a vysvedčku, takže možno by som to aj zvládla, ale neviem !!
Ked sa budes ucit rok francuzstinu 4-5 hodin denne, tak sa ti bude o tom jazyku aj snivat. Vsetkych ludi co poznam a chodili na bilingval to zvladali v pohode a mali aj moznost ist do zahranicia, kde si ten jazyk uplne vymastrovali, taka veda to zase nie je.
zalezi na tom ci sa chces v buducnosti francuzstine venovat/ist tam zit. ak hej tak si myslim ze chod, ak ti na zakladnej doteraz jazyky isli tak zvladas urcite aj bilingvalne
@lilnicole ... práveže francúzštinu milujem, tiež by som chcela vo FR študovať, ak sa podarí a dokonca som bola už vo FR dvakrát ... a ešte výhoda, že moja slovenčinárka vie po francúzsky a mohla by mi možno pomáhať D
učím sa rok franinu a keby mi niekto začal niečo vysvetľovať po francúzsky, tak sa otočím a odídem, lebo by som z toho aj tak nič nemala.(poprípade by som vytiahla krížovky)
@tinss Takže ak ťa to baví a fakt sa to budeš učiť tak prečo nie Ak budeš mať schopné profky, tak ťa naučia dosť dobre po francúzsky, aby si sa mohla učiť predmety vo fr. Len počítaj s tým, že učenie sa na takej škole bude ťažšie (resp. veľa toho bude)
Ja chodím na nemecké bilingválne gymko a tiež som šla z osmičky a je to v pohode. Nemáme síce všetky predmety v nemčine, iba dejepis, geografiu, matiku no a neminu samozrejme a zvládam to celkom dobre
Ja chodím na fr bilingválne (Zilina) a musím povedať, že lepšia škola neexistuje V prváku sme mali 20 hodín týždenne a doma sa netreba vôbec učiť, pretože aj keby si nechcela, za 5-6 hodín denne sa toho na teba nalepí až-až. Predmety po francúzsky sú tiež ok, ide len o rozdielny prístup lektorov (a za ten ich fakt zbožňujem). A aj ked na 200% budeš na tú školu nadávať, je to ten najlepší typ, aký sa len dá vybrať, či už kvôli tomu, že sa perfektne naučíš jazyk aleo obrovské množstvo príležitostí, medzinárodných projektov.... (ja som tento rok bola vo Svedsku a Luxembursku a budúci rok sa chystám do Francúzska Takže no stress, hlavu hore a využi každú príležitosť, ktorú ti škola ponúkne
Od septembra idem na anglické tiež z osmičky,príjimačky bola taká light vec tak som zvedavá aká bude škola Angličtina je určite ľahšia ako francúžština, predsa len zo základnej má základy každý, ja som rada, že mám francúžštinu iba ako druhý jazyk
Spojená škola Metodova 2 v Bratislave už od založenia patrí medzi špičku najlepších slovenských gymnázií. Takisto to je aj s bilingválnou časťou. Bilingválna (SK-FR) sekcia školy má už 20 ročnú tradíciu a jej absolventi sú študentmi nielen slovenských ale aj francúzskych univerzít. Metodka je najstarším bilingválnym (FR) gymnáziom na Slovensku. !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
... no @metodkar ti o tom povie , čo len budeš chcieť
@veroniques - ďakujem, napísala som mu
ovšem, ak nemáš rada francúzštinu, tak sa tam ani netrep, lebo ver mi, bude to obrovský zaberák