Ahojte! Chcela by som sa opýtať, čo je podľa vás lepšie
či by som mala pokračovať na osemročke alebo ísť na umel. strednú.
Ľudia chcem nie len to aby ste hlasovali, ale prosím vyjadrite sa aj v komentároch chcem vidieť aj vaše názory. Hlavne preto aby som si potom mohla lepšie vybrať. A aby som vedela lepšie zvážiť všetky možnosti a tak podone...
( Vopred si uvedomujem, že sa tu vyskytnú aj komentáre akože napr. Rob podľa seba, ta si vyber kam chceš ísť atď... cením si ch).
Vopred vám ďakujem za každý jeden hlas či komentár
Podla mna je lepsie zostat na gympli, kamaratka bola tiez vytvarne nadana, sla na gympel osemrocny a nebola to chyba, teraz studuje na filmovej a televiznej fakulte VSMU bez problemov... a ak stratis zaujem o studium umeleckeho smeru, tak mas stale vela moznosti volby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
či by som mala pokračovať na osemročke alebo ísť na umel. strednú.
Ľudia chcem nie len to aby ste hlasovali, ale prosím vyjadrite sa aj v komentároch chcem vidieť aj vaše názory. Hlavne preto aby som si potom mohla lepšie vybrať. A aby som vedela lepšie zvážiť všetky možnosti a tak podone...
( Vopred si uvedomujem, že sa tu vyskytnú aj komentáre akože napr. Rob podľa seba, ta si vyber kam chceš ísť atď... cením si ch).
Vopred vám ďakujem za každý jeden hlas či komentár