1. Idem prvy krat ku gynekologovi a chcem sa opytat ci sa ma bude pytat na zaciatku ci mam nejaky problem lebo ten moj problem neviem pomenovat a je mi trapne o tom hovorit nech sa radsej pozrie sam
2. Som z KE a chcem gynekologa/cku ktory je mily a n
najprv sa ta opyta na datum poslednej menstruacie a potom na dovod tvojej navstevy. no dobre, mozno naopak. mna by inak tiez zaujimalo, preco si so svojim problemom nesla ku gynekologovi skor. a co ti je trapne, ved to je lekar, kazdy tyzden tam ma 10 takych ako ty minimalne... pises ze si dospela tak ako co, budes doma cakat na zazrak donekonecna lebo sa hanbis a je ti to trapne?
Nie som veriaca len ani neviem ako to mam opisat a je mi trapne mu to tam vysvetlovat proste daco mi tam narastlo a stale sa to zvacsuje a niekedy ma tam boli pri sexe a niekedy mam take divne vytoky
@4 no nech ti nejebe....hanbíš sa to povedať doktorovi, ale na internet to bachneš jedna radosť
a inak super, niečo ti rastie vo vagíne a ty si vravíš že pohodka, kým neumrem som zdravé alebo čo? kokos...
sa čudujem že s vecou a výtokmi s tebou vôbec niekto chce mať sex...
@4 to je take tazke povedat: "znepokojuje ma rastuca hrca vo vagine, ktora je pri sexe bolestiva a mozno s nou aj suvisia vytoky, ktore obcas mavam" ????? tu si to opisat vedela, tak to zvladnes aj na gynde
nó podľa mňa sú chlapi gynďoši lepší.
a isto by si sa nemala pri ňom hanbiť o tom hovoriť. ten už toho isto počul aj videl vo svojej praxi!
no a čo sa týka odporúčania, tak u jedného som (ale nechodím tam voľajako. nemám dôvod.). úplne skvelý empatický milý ústretový a pekný človek! je síce súkromný, ale nie je drahý, za nič bežné sa neplatí. jediná nevýhoda je, že má hrozne veľa pacientiek. » www.gyneko.sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a inak super, niečo ti rastie vo vagíne a ty si vravíš že pohodka, kým neumrem som zdravé alebo čo? kokos...
sa čudujem že s vecou a výtokmi s tebou vôbec niekto chce mať sex...
a isto by si sa nemala pri ňom hanbiť o tom hovoriť. ten už toho isto počul aj videl vo svojej praxi!
no a čo sa týka odporúčania, tak u jedného som (ale nechodím tam voľajako. nemám dôvod.). úplne skvelý empatický milý ústretový a pekný človek! je síce súkromný, ale nie je drahý, za nič bežné sa neplatí. jediná nevýhoda je, že má hrozne veľa pacientiek.
» www.gyneko.sk/...