Ahojte, mam 20 rokov a chystám sa ku gynekologičke prvýkrát (hej je to neskoro, ale nemala som donedavna žiadne problemy, ani chlapca). viem, že sa bude pýtať či som panna alebo nie, aby mohla posúdiť, ako ma vyšetrí.. je to trápne, ale ide o to, že*
*ide o to, že ma priatel väčšinou robí iba prstami, párkrát sme skúšali aj klasický sex, ale vždy ma to bolelo (možno som sa nevedela uvoľniť), a tak neviem ako jej mám odpovedať.. nejde o to, či som/niesom panna, to nakoneic aj sama uvidí, skôr sa obávam, či ma potom, ked jej poviem, že nie som panna, to vyšetrenie nebude bolieť, keď ma bolel aj sex.. je mi trápne jej to vysvetlovať celé, tak nejaké rady? Za SERIOZNE odpovede ďakujem
Ved ona tam od toho je, aby si jej o tom povedala. Normálne jej to povedz tak, ako si to tutok napísala nám. (Ak bude dobrá) tak sa ti nebude smiať, ani jej to nepríde čudné. Žiadny strach
Dá sa použiť aj slovo petting (zagoogli). O tej bolestivosti jej povedz, závisí od toho čo ju spôsobuje, dá sa to riešiť. Len pre úplnosť: som za sex až v manželstve. Možno máš psychologické zábrany, ktoré sú opodstatnené.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a myslim ze to pochopi, pokial si vyberies dobru lekarku...