Nie je niekde k dostaniu jeho bájny Necronomicon? Viem, že kniha je to vymyslená, ale zaujímalo by ma, či sa nepokúšal napísať aj niečo z nej, aby pridal svojim dielam na atmosfére. Prípadne aj nej
Podľa tohto - Lovecraft Necronomicon nikdy nenapísal. (ale aby pridal svojim dielam na atmosfére, povolil iným autorom, aby vo svojich knihách z Necronomiconu čítali. Predajcovia kníh boli zavalení žiadosťami o túto knihu a dokonca nejakému študentovi sa podarilo prepašovať knižný lístok Necronomiconu do knižného katalógu knižnice univerzity v Yale
@galinka Celu nie, ale zhanam hocico, co ma zbavi pomyslenia na ucenie, kedze za tyzden sa mam naucit na 3 skusky a sialeny Arab Abdul Alhazred by mohol mat liek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Podľa tohto - Lovecraft Necronomicon nikdy nenapísal. (ale aby pridal svojim dielam na atmosfére, povolil iným autorom, aby vo svojich knihách z Necronomiconu čítali. Predajcovia kníh boli zavalení žiadosťami o túto knihu a dokonca nejakému študentovi sa podarilo prepašovať knižný lístok Necronomiconu do knižného katalógu knižnice univerzity v Yale
» en.wikipedia.org/wiki/Necronomic...
A toto by údajne mal byť najznámejší vydaný Necronomicon. Či sa dá u nás zohnať... ti už povedať neviem...
» en.wikipedia.org/wiki/Simon_Necr...
Diky
Ale diky aj tebe.
A na wikipédiu sa netreba úplne spoliehať, ale netreba ju ani úplne zavrhovať (a nehľadala som priamo v nej, našiel mi ju google )
Inak už máš celú jeho tvorbu prečítanú, keď zháňaš Necronomicon?