ved ale boze, ved tam ides ked sa chces stat niecim z toho, co ponukaju /kuchar, casnik, ciojaviemco/.
to ta na inych skolach nenaucia a asi tam nepojdes preto, ze by tam mali super sposob vyucby nie?
A hlavne otazka aka je tam kvalita, vzdelavanie etc. lol. ako keby som sa ta opytala ci su sladkosti chutne a kvalitne. cokolada z tesca za 40 centov a za 4 eura... proste nemozes generalizovat
Je ti dobrá škola a na vyššej úrovni, ako gympel. Pozri sa potom po škole, keď sa bude chcieť kdesi zamestnať, tak budeš mať už aj papier v ruke a zoberú ťa skôr, ako nejakého gympláka, čo nemá nič. Síce je tam tá nevýhoda, že strácaš rok, ale zase má tá škola veľa výhod. Samozrejme podľa toho, že kde, Ja napríklad chodím, do Púchova a som maximálne spokojná ! Zoberú ťa na akúkoľvek VŠ, okrem medicíny.
@gaborik8282 ha ale povedz mi ktory hotelak chce ist na vysku vacsinou tam chodia malo cielavedomi ludia a porovnavat gympel a hotelovku, tak to je jak miesat hrusky s jablkami uplne o niecom inom
@moccacino Rovnať gympel a hotelovku ? Čo sa týka učenia, tak je to na takej istej úrovni, ba hotelovka je na tom ešte lepšie. Porovnávali sme naše a gymplácke učivo a gympláci hovorili, že zlatý gympek, keď videli, koľko toho máme my a koľko oni. A málo cieľavedomí ľudia ? Väčšiu somarinu, som zrejme ešte nepočula
@gaborik8282 tym som nechcela urazit tvoje mestecko, ale puchovsky gympel ma nizku uroven, no ale je jasne ze studenti budu hovorit "zlaty gympel" naucit sa chemiu, jak keby sa mali ucit dake pripravy pokrmov a kadejake podobne picapredmedmety ale kazdemu sedi nieco ine
@gabotik8282 Kvalitna skola je kvalitna skola a tak je mnoho odbornych skol na vyssej kvalitativnej urovni ako gymnazia. Co je dane aj (ne)kvalitou gymnazii. Faktom je ze z hladiska perspektivy je gymnazium lepsie. Samozrejme nie v pripade ked chce gymnazista robit casnika.
@gaborik8282 poznam mnoho ludi co chodia na HA alebo gympel ci uz do Puchova alebo inych miest, ja nechodim ani jedno z tohto takze to mozem objektivne posudit, tvoj nazor je skresleny lebo danu skolu navstevujes. Peace
Ak vieš že chceš robiť niečo,čo sa dá študovať na HA, tak tam choď.
Z gympla sa ti potom také povolania budú robiť ťažšie - napr. moja spolužiačka išla na GYM kvôli tomu,že to rodičia videli ako perspektívnejšie a teraz rieši to, že z GYM môže takýto nejaký odbor študovať len na súkromnej/alebo znovu na strednej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
to ta na inych skolach nenaucia a asi tam nepojdes preto, ze by tam mali super sposob vyucby nie?
Z gympla sa ti potom také povolania budú robiť ťažšie - napr. moja spolužiačka išla na GYM kvôli tomu,že to rodičia videli ako perspektívnejšie a teraz rieši to, že z GYM môže takýto nejaký odbor študovať len na súkromnej/alebo znovu na strednej.