Hmm, no dosť, že za použitie záchoda v kaviarni(!) som musela zaplatiť ( to čo je za bordel? ), hajzelbaba ma neviem prečo poslala na pánsky, a keď som vyšla a kráčala som okolo nej naspäť k stolu, ešte na mňa zvrieskla, prečo som nezaplatila.. a pritom
Ked sa dari tak sa dari Kamarat chodi na WC do Hotel Kultura tam to je zadara ako kulturny dom to je takze .... treba navstivit take miesta. Ale urcite si sa na tom pobavila. nie?
Ze hajzelbaba v kaviarni A este vtupenka s datumom Do takej "kaviarne" by som viackrat uz nesiel.
V mojej najoblubenejsiej krcme(pajzel prveho stupna) je na hajzli automat na otvaranie za 2 SK, ale vsetci stamgasti dvere nechavaju otvorene a veducim to nevadi.
Zamestnavat hajzelbabu v kaviarni sa mi zda absurdne.
Kasko, tak ja sa na tom bavím až teraz Nie že by mi to doplo až takto neskoro, po neviemkoľkých hodinách , ale zrovna vtedy som na takéto srandičky nemala náladu
Zamidari: Ale ono to je celkom dobrá kaviareň, párkrát som tam už bola, ale vždy iba v miestnosti vpravo, v tej naľavo až dnes A tam si normálne tetula sedela na konci uličky medzi stolmi A pekne vyberla 5 SK, ak si návštevník, a 20, ak si len tak odskočíš z ulice
A presne tak, tiež sa mi to zdá tošku divné, inak to vyzerá byť kaviareň na úrovni.. aj dobré zákusky majú
Verculka, neurážaj moje mestečko Toto sme boli v Trnave Náhodou u nás v NM je jedna super kaviareň, ani sa tam nefajčí, je tam intimčo, no čo viac by som si mohla želať?
Pawlo, tak vies, mi chalani s tym problemy nemame, nam prdel nezamrzne Aj ked niekto nema problem sa vychcat rovno pred davom ludi, ktori caka na bus ako som na vlastne oci videl bezdomovkynu v BA Otrcila svoju zasranu ritisko a prudom to vypustila na chodnik
@popolcek@wladi@hniso to je nedorozumenie!!! to ju tam poslal @petriiik , ja som akurat lestila hajzle na damskom, preto musela ist na pansky! ved... verte trosku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
V mojej najoblubenejsiej krcme(pajzel prveho stupna) je na hajzli automat na otvaranie za 2 SK, ale vsetci stamgasti dvere nechavaju otvorene a veducim to nevadi.
Zamestnavat hajzelbabu v kaviarni sa mi zda absurdne.
Zamidari: Ale ono to je celkom dobrá kaviareň, párkrát som tam už bola, ale vždy iba v miestnosti vpravo, v tej naľavo až dnes A tam si normálne tetula sedela na konci uličky medzi stolmi A pekne vyberla 5 SK, ak si návštevník, a 20, ak si len tak odskočíš z ulice
A presne tak, tiež sa mi to zdá tošku divné, inak to vyzerá byť kaviareň na úrovni.. aj dobré zákusky majú
Marcco: to nebola ta ista?