Ahojte, som v 8 ročníku na Zš a mali sme rozmýšlať nad Sš. Na nete som našiel elektrotechnickú školu v Bratislave spše hálova 16 na ktorej by som chcel študovať odbor Informačné a sieťové technológie. Otázka znie, aký máte na túto školu názor....
.... A ak ste tam študovali, poprípade poznáte niekoho kto tam študuje/študoval,tak sa ich popýtajte pre mňa ako tam bolo, aký boli učitelia, žiaci atď...
školu nepoznam, ale...
Ak si mysliš, že ťa to bude naozaj baviť a je to to čo by si chcel v buducnosti robiť a chceš byť v tom dobry. Tak ak maš možnosť, chod na matematicky gympel a venuj sa programovaniu sám doma. (Z priemyslovky a odbornych škol je to dosť naročne ak chceš potom študovať na nejakej kvalitnej VŠ kvôli slabej MAT, pozor nie nemožne!!! (×Vlastna skusenosť×). Alebo druha volba - chod na priemyslovku z ktorej budeš mať ovela viac a uč sa matematiku sám (to som spravil ja) Viem, že je skoro sa zamyšlať nad VŠ, ale treba myslieť dopredu a zvažiť všetky možnosti aby si na to potom nedoplatil
urcite nechod na gymnazium. halova co si pamatam bola vcelku ok a nechodila tam len stoka. ale to bolo 10+ rokov dozadu takze neviem ako to vyzera v sucasnosti. ako som spomenul, neodporucam gymnazium, uplatnenie z neho nemas nijake a ak nechces ist na vysoku skolu, tak absolvovanie gymnazia je uplny prezitok a nic ti to neda. so sps elektrotechnickou dnes a este v buducnosti najdes super uplatnenie vzdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ak si mysliš, že ťa to bude naozaj baviť a je to to čo by si chcel v buducnosti robiť a chceš byť v tom dobry. Tak ak maš možnosť, chod na matematicky gympel a venuj sa programovaniu sám doma. (Z priemyslovky a odbornych škol je to dosť naročne ak chceš potom študovať na nejakej kvalitnej VŠ kvôli slabej MAT, pozor nie nemožne!!! (×Vlastna skusenosť×). Alebo druha volba - chod na priemyslovku z ktorej budeš mať ovela viac a uč sa matematiku sám (to som spravil ja) Viem, že je skoro sa zamyšlať nad VŠ, ale treba myslieť dopredu a zvažiť všetky možnosti aby si na to potom nedoplatil
vyber si co ti je sympatickejsie