Čau, neviete niekto ako je to s PNkou keď pracujem v česku ale chcem ísť na trvalý pobyt na slovensko? V práci mi povedali že by to malo byť ok ale chcem si byť istá než pôjdem lekárovi a nerada by som tu zostala.
Ono je to jedno, do papiera na PN sa pise kde budes pocas prace neschopnosti. Moze to byt hoc aj na Mallorce. Ale v pripade kontroly by si tam mala byt.
@diehard wtf potom preco to neriesi kazdy tak, ze si da na pnku adresu v new yorku a je jasne ze tam ho nikto hladat nebude, tak sa vobec nemusi zdrzovat doma s robi si co chce?
@h8u No lebo by to mala byt adresa bud trvaleho, prechodneho pobytu alebo eventualne ina adresa, ktora nejaky zmysel ma, f.e. ked byvas niekde v podnajme, prenajme, u priatela, babky, jozka, ferka .. samozrejme, ze ked si to das niekam doprec nezmyselne tak je to podozrive a poistovna Ti moze odmietnut vyplatit poistne.
@diehard chapem ja prave ked som sa stahovala rychlo som si utekala zmenit adresu prechodneho pobytu prave kvoli PNke, som nevedela ze to nemusi byt oficialne.. ale ked mi ju lekar vypisoval, tak sa na adresu vobec nepytal, neviem kde ju vzal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov