snažím sa chodiť bosý kde sa dá, je to zdravé ... samozrejme, že po meste alebo v nevhodnej situácii a spoločnosti nie, ale na kúpalisku samozrejme, na chate, a u babky tiež chodím bosý ... a doma pochopiteľne ...
no ja nemam dovod chodit po meste bosa ked mam na topanky...no raz sa mi predsa len stalo ked som isla v dazdi v slapkach domov...slapky sa roztiahli tak som ich chytila do ruky a isla...no a dopadlo to v pohode ..ziadny trapas sa nekonal....
milujem chodit bosa. v lete vzdy ked sa da chodim bez topanok. raz som dokonca musela ist bosa do hypernovi, lebo sa tam nesmie v korculiach.nejako mi to ale nevadilo
Teraz, keď som v sandáloch, už nie. Ešte pred pár rokmi som sa veľmi hanbil. Úplne naboso by som neriskoval kvôli nejakému úrazu. Pamätám si, že raz som bol na jazere a skočil som na nejaké škeble, tak mám doteraz na chodidle jazvu a preto už neriskujem.
ja rád chodím bosí, ale rodicia velmi nedovolia, to len potajomky, keby som posiel pred ich ocami tak by si mysleli ze som na hlavu, am ma ja ploche nohy aked citaju ze chodenie na boso je zdrave, tak aj tak nic
Ja chodím aj behať.Bol som aj barefoot v BB polmaratón.Nohy ,chodidlá sú Ok.Chodím barefoot do obchodu ,do mesta ,atď.Nie ja sa za čo hanbiť.Je to super.Asfalt,tráva,tartan ,skaly,skalky.Len ego musíš nechať doma.To dáš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Povedzte mi vaše skúsenosti D
aj ked sa mi velmi nepacia moje prsty na nohach
jedine v ponožkách.. potom mám taký divný pocit. uhm. nemám to rada.
bosá na tráve a v posteli.
ale inak skoro v kazdom mojom sne som bosa a pripada mi to dost take prirodzene...
kebyze musim chodit bosa, tak sa urcite nehanbim, len by som sa bala, na zemi je uz v tejto dobe vselico
HOCIKDE