ahojte ja som fakt hrozne hanbliva a ze... neviete ako yb som s tym mohla bojovat?? jednoducho s kamaratmi sa v pohode porozpravam ale ked odpovedam v skole alebo tak,tak mam priam infarktne stavy
to vekom a prístupom prejde... dosť pomôže uvedomiť si, že aj keď tam tresneš nejakú hovadinu, že sa všetci na tebe zasmejú, tak sa na to veľmi rýchlo zabudne... prípadne sa zasmeješ na sebe aj ty a bude to proste v pohode
a že o takmer nič nejde, veď si sa predsa učila (v prípade, že neučila, treba prístup: aspoň to skúsim, prinajhoršom si to neskôr opravím
Podla mojich skusenosti ucitelia maju dakedy horsiu tremu nez ziaci Alebo studenti. Lenze taky je zivot. Takze, uvolnit sa, klidek a horsie to uz byt nemoze
@mielikki Praveze ked tresnes hovadinu, to je najlepsie Aspon to nie je take nudne. Ludia, ktori vsetko vedia a povedia, bez chyby, su strasne nudni. To neznamena, ze mas trepat blbosti, ale ked obcas povies aj nieco mimo, je to dobre. Vacsina ludi ma, zial, strach, ze nieco povie, tak radsej nic nepovie (alebo velmi opatrne)
To je zasadna chyba. Na dosiahnutie uspechu treba presne opacny postup. A ten je spravidla najlepsi (!) pre vsetkych.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
proste máš pocit zodpovednosti
a že o takmer nič nejde, veď si sa predsa učila (v prípade, že neučila, treba prístup: aspoň to skúsim, prinajhoršom si to neskôr opravím
To je zasadna chyba. Na dosiahnutie uspechu treba presne opacny postup. A ten je spravidla najlepsi (!) pre vsetkych.