jednoznačne je to tragédia, že niekto takýto bude mať pod palcom celú súdnu moc v našej malej krajine... ďalej to nebudem komentovať, aby mi harabin nepísal TSky
aj ja som bol sklamany, podla mna o tom cloveku som pocul vela negativnych veci, a proste sef najvyssieho sudu, by mal byt cestny a slusny a malo by byt o nom co najmenej negativnych sprav... predsalen je to sef najvyssieho sudu...
chapem ked su negativne reci o nejakom poslancovi, nikto nie je dokonaly, ale predsalen sef najvyssieho sudu... no nic. ach jaj.
@seagull1 ved práve, a nerozumiem tomu, prečo sa nechali zastrašiť na poslednú chvíľu aj osoby, ktoré vyjadrili pred voľbou otvorene podporu Babiakovej.
@tomas keby bol len sefon najvyssieho sudu, tak este no, dobre, relativne- je to len jedna isntitucia. Lenze u nas bohuzial clovek zastavajuci tuto funkciu sa stava automaticky aj sefom Sudnej rady, co znamena ze ma pod palcom cele sudnictvo, nie len jeden sud. A to JE tragedia.
Ked som si pozrel Babiakovú aj Harabina povedal som si "Jeden lepší ako druhý". Otázka znie: To vážne Slovensko nemá na takéto posty schopnejších ľudí ?
Myslím, že už vopred bolo určené, že tam bude Harabín. Ďalej sa asi k tomu netreba vyjadrovať. Každý slušný človek žijúci v SR vie, čo je p.Harabín zač.
@mernose ...aby mi Harabin nepísal TSky si zabil chlape.
@neway , hm, pomohla tu niekedy nejaka peticia? Vezmi si ze si sudca, a ak ho nebdues volit, prides nieze o pracu,ale budes proste ako väzen vo vlastnom dome, co urobis? Je tam strach a perzekucie. Nedalo sa cakat nic ine. Pokial sa nevzburia VSETCI tak tych par je v prdeli.
@yolis@tomas berte to tak, ze je fuk do tam je, Tomas na uja Harabína pocul len negatíva, ale to len preto, ze sa tym negytivam podarilo vyplavat na povrch, ak by tam bol niekto o kom nic zle na svetlo sveta nevyslo, znamenalo by to len to, ze by to bola este vac prechcana svina, kera to secko pekne ukryva, tak preto Yolis je jedno kto tam je
@tenpatic ved sa predsa staci pozriet z akej politickej stajne vysiel
Ja vidim jedinu sancu naozaj v tom, ze by sa nasli nejaki odvazlivci co by podali podnet na Ustavny sud, ktory by rozhodol, ci jeho kandidatura bola vobec v sulade s ustavou. Ale to uz bude harabinizmus na US rozlezeny kompletne :
začnem sa aj ja kamarátiť so šéfmi drogových kartelov....a potom sa nechám zvoliť za prezidentku.....ale nie, je to celé divné, ako je možné, že mu dali hlas všetci????? úplne všetci!!!!! buď ich podplatil, alebo nejako zastrašil, žiadnu inú možnosť nevidím
@paatoo existuju aj slusni sudcovia, ktori svoje povolanie vykonavaju naozaj preto, lebo veria v spravodlisvost. ja len tolko. ked uz, nech zijem aspon v sladkej nevedomosti. a okolité krajiny tiež, ked sa uz k nam ma plazit totalita, tak naco tak okato? (ked tak ci tak nebdue postihnuta)
@mirkova samozrejme ze zastrasil myslim ze ti co by boli proti nemu by nakoniec mali kazdy mesiac nejake to dosciplinarne konanie, siahnute na odmeny alebo presuvany z pripadu na pripad od buka do buka.
@paatoo ja viem. lenze, uz som si zvykla na to, ze by tu mal fungovat princip mensieho zla (nic ine nie je myslietlne) . lenze stefan je najvacsie zlo. a to bolí.
ako fakt nemám chuť písať zase svoj názor ale aspon skopírujem čo som napísal na aktuality.sk pred nejakými troma dňami.
"Jak tu čítam niektoré tie komenty začínam sa hanbiť že som Slovákom. Vám príde normálne že takýto z prepáčením debil bude Najvyšším sudcom?
Keď som to videl prvý krát nevedel som či sa mám smiať alebo plakať že toto ma byť vrcholný predstaviteľ slovenskej justície. Stále tie samé somariny o Dzurindovy a o tom že sa tí ľudia čo tam išli vyjadriť svoj názor sú smiešny. Smiešny sú tu tak akorát tí ktorí si myslia že je normálne že štát vedie prezident ktorý sa bez hovorcu tvári ako vyoraná myš. Že za premiéra máme komunistu neschopného niečo pre krajnu urobiť ktorý sa radšej sa venuje "domácim nepriateľom". Že vo vláde sú strany ktorých jeden predseda je vulgárny ožran a druhý tu dobrých 5 rokov pôsobil ako polodiktátor v autoritatívnom režime. Že na ministerstvách sedia ľudia ktorý sú vhodný tak akúrát do šrotu a zdravý človek sa chytá za hlavu kde takých nekompletných ľudí vyhrabali(česť výnimkám). Že na ministerstvách funguje rodinkárčenie a všade sa kradne zo štátnych peňazí do vreciek ľudí blízkych slovenskému REŽIMU? Že koalicia valcuje opozíciu a sotva nejaký návrh opozície podporí? Je to normálne? To posledné čo nám na slovensku ešte chýba je hlavný sudca ktorý má sklony k antisemitizmu, má kontakty z mafiou, vyhráža sa poslancom basou a ešte aj klame? Je to normálne? SLOVÁCI SME FAKT TAKÝ ****** NÁROD?" koniec citatu.
Bola to fraska,bol oto jasne uz pol roka dopredu! Snad si naivne niekto nemyslel ze sudcovia ktory ho zvolili,nebudu tahat so svojim sefom... Je to tragedia a len dalsia z veci ktore pripisem do zoznamu pre kokotov co volili tuto vladnu bandu.
@matias prosim? ty si naozaj zil v tanzanii posledne tri roky?
@ambientx zas konstruktivny nazor k diskusii, bravo. nie, nevyznam sa v politike tak ako si to ty predsatvujes, pretoze som sa do nej nikdy aktivne nezapajala. Vlastne vobec neviem o com hovorim, pretoze to by som musela byt minister alebo sudca, aby som mala pravo sa vyjadrit. To ci niekoho pokladame za vjodneho alebo nevhodneho kandidata na post, ktory sa tyka nas vsetkych , nema s "vyznanim" sa v politike nic spolocne - pre mna je okrem toho vyznat sa v politike ovládať politologicku teoriu a aktualny pomer politickych sil v krajine - neviem ako to vnimas ty. Ale to vies urcite lepsie.
@yolis uviedol som to v tomto fore ci preco zas tak sudis?ani v ts som nevravel ze som tam bol tak neviem preco sa tebe vzdy zapaci slovo tanzania?alebo si ma tam stretla?
Vysvetli ako sa ťa týka ten post, kedže vravíš že sa nás to týka všetkých?
Je viac menej úplne jedno kto tam bude, každý pomaly nadáva na Harabina lebo to a to, ale aj keby tam bol niekto úplné iný, zas by ľudia naňho nadávali lebo by sa niečo iné to a to našlo.
A ešte k tomu že to nemá nič spoločné, má, pretože svoj názor si utvára človek práve aj z toho, a z kopy iných vecí, väčšina ľudí si utvára názor podľa okolia, to čo vidia, počujú, čítajú v novinách, ale zabúdajú na vlastný rozum. Veď určite aj sama dobre vieš že veľmi veľa krát média veľa vecí zámerne skreslujú, to je všeobecne známy fakt, a aj tie média podvedome ovplyvňujú názory ľudí, a to oni dobre vedia.
@ambientx ja súhlasím ohľadom skresľovania médiami, je to prirodzená súčasť mediálneho priestoru, a ja to tak aj beriem.
A ano, myslim si, ze co sa deje v sudnictve sa tyka nas vsetkych, a kto aspon trochu sleduje kauzy co sa diali, vie ako to tam vyzerá. Ja to sledujem a nazor si vytvaram sama, ani netvrdim ze by v pripade babiakovej bol osovlene dobro, ale urcite by to bolo mensie zlo. Harabin uz najvyssiemu sudu sefoval a nikomu sa to nepacilo, preco ho teda zvolili znova? Vyzera to skutocne "neprestrielne".
@matias tak mozno si nebol hluchy ani slepy ale v tom pripade musim dufat, ze to o tom, ze si za to, aby sa stal ministrom spravodlivosti, ze to si myslel ironicky alebo tak nejak.
@45 asi nebude nieco s tebou v poriadku, ak ti nevadi, ze predstavitel "spravodlivosti" je clovek, ktory nadava inym do hajzlov a vyhraza sa im basou. Chces povedat, ze aj to media skraslili? Odpoviem za teba, nie neskraslili, na nestastie som mal moznost vidiet tu saskaren v priamom prenose.
@yolis nie nemyslel nieje jedno ci tam bude on alebo niekdo iny co neskvor spravi nieco rovnake alebo podobne?mam namysli jeho telefonat s trestancom....ved kazdy je rovnaky?ci niekdo je cisti ako lalia?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
A jedno to určite nie je.
chapem ked su negativne reci o nejakom poslancovi, nikto nie je dokonaly, ale predsalen sef najvyssieho sudu... no nic. ach jaj.
Myslím, že už vopred bolo určené, že tam bude Harabín. Ďalej sa asi k tomu netreba vyjadrovať. Každý slušný človek žijúci v SR vie, čo je p.Harabín zač.
@mernose ...aby mi Harabin nepísal TSky si zabil chlape.
Ja vidim jedinu sancu naozaj v tom, ze by sa nasli nejaki odvazlivci co by podali podnet na Ustavny sud, ktory by rozhodol, ci jeho kandidatura bola vobec v sulade s ustavou. Ale to uz bude harabinizmus na US rozlezeny kompletne :
SAV by mohla vymyslieť aj nejakú novú oficiálnu definíciu na slovo "harabinizmus" odvodené slová harabinizmus, harabinovanie, z harabínovaný)
no to je tiež pravda. Asi začnem volať SR krajinou neobmedzených možností 2
"Jak tu čítam niektoré tie komenty začínam sa hanbiť že som Slovákom. Vám príde normálne že takýto z prepáčením debil bude Najvyšším sudcom?
@ambientx zas konstruktivny nazor k diskusii, bravo. nie, nevyznam sa v politike tak ako si to ty predsatvujes, pretoze som sa do nej nikdy aktivne nezapajala. Vlastne vobec neviem o com hovorim, pretoze to by som musela byt minister alebo sudca, aby som mala pravo sa vyjadrit. To ci niekoho pokladame za vjodneho alebo nevhodneho kandidata na post, ktory sa tyka nas vsetkych , nema s "vyznanim" sa v politike nic spolocne - pre mna je okrem toho vyznat sa v politike ovládať politologicku teoriu a aktualny pomer politickych sil v krajine - neviem ako to vnimas ty. Ale to vies urcite lepsie.
Vysvetli ako sa ťa týka ten post, kedže vravíš že sa nás to týka všetkých?
Je viac menej úplne jedno kto tam bude, každý pomaly nadáva na Harabina lebo to a to, ale aj keby tam bol niekto úplné iný, zas by ľudia naňho nadávali lebo by sa niečo iné to a to našlo.
A ešte k tomu že to nemá nič spoločné, má, pretože svoj názor si utvára človek práve aj z toho, a z kopy iných vecí, väčšina ľudí si utvára názor podľa okolia, to čo vidia, počujú, čítajú v novinách, ale zabúdajú na vlastný rozum. Veď určite aj sama dobre vieš že veľmi veľa krát média veľa vecí zámerne skreslujú, to je všeobecne známy fakt, a aj tie média podvedome ovplyvňujú názory ľudí, a to oni dobre vedia.
A ano, myslim si, ze co sa deje v sudnictve sa tyka nas vsetkych, a kto aspon trochu sleduje kauzy co sa diali, vie ako to tam vyzerá. Ja to sledujem a nazor si vytvaram sama, ani netvrdim ze by v pripade babiakovej bol osovlene dobro, ale urcite by to bolo mensie zlo. Harabin uz najvyssiemu sudu sefoval a nikomu sa to nepacilo, preco ho teda zvolili znova? Vyzera to skutocne "neprestrielne".
@matias tak mozno si nebol hluchy ani slepy ale v tom pripade musim dufat, ze to o tom, ze si za to, aby sa stal ministrom spravodlivosti, ze to si myslel ironicky alebo tak nejak.
@imrobn ano boli v rokoch 1998-2003