takze stala sa mi taka neprijemna vec, mam hp pavilion (ok viem je to dost shit ale su imho aj horsie notebooky) a mrte sa prehrieval furt odkedy ho mam, no zacal mi blbnut harddisk alebo radic - proste som vo windowse alebo linuxe a zrazu sa len tak odpo
@stage nainštalovanie winu na novo vymaže všetky dáta...teda predpokladám.
@ancientpedestrian sú firmy, čo vedia z poškodených HDD vytiahnuť väčšinu dát a viem aj o jednom jednotlivcovi na nete . Ak budeš chcieť kontakt, tak TS.
arghhhhhhhh ludia tam su poskodene sektory, ono to nevie nic instalovat na tu particiu kedze ju nevie ani napojit. Problem nie je v celom disku ale iba v tejto particii, akoby bola mrtva. Nevim ani ci to pojde este nejako.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Inak, ako je možné, že každý deň tu čítam problém s nejakým notebookom a vždy ide o HP. To sú tie neslávne chýry o nich tak moc pravdivé?
@ancientpedestrian sú firmy, čo vedia z poškodených HDD vytiahnuť väčšinu dát a viem aj o jednom jednotlivcovi na nete . Ak budeš chcieť kontakt, tak TS.
hlavne nech na ten disk nič neukladá, lebo to prepíše (teda ak je možné tam ukladať momentálne)
arghhhhhhhh ludia tam su poskodene sektory, ono to nevie nic instalovat na tu particiu kedze ju nevie ani napojit. Problem nie je v celom disku ale iba v tejto particii, akoby bola mrtva. Nevim ani ci to pojde este nejako.
co keby si radsej daco k teme? ci...?