@hangtima11 Buď rád... Člověk by si myslel, že po celkem povedenym Řádu bude ten Princ taky k nečemu vypadat... A co tam bylo? Začátek filmu úplně vymyšlenej, někdy myslím v první hodině filmu podpálí Doupě, což v knize vůbec není (možná v sedmičce?), a párkrát jsem vůbec nevěděla na jakej že to koukam díl. Navíc ani půlka scén z upoutávek tak nebyla......
Víte, že chtěj Relikvie smrti (tj. 7. díl, neznás slovenskej název) rozdělit na dvě části, takže filmovej HP bude mít vlastně osm dílů? To jsou ale hajzlové, co? (!!!)
@heginka ten začiatok filmu, kde je to zrútenie mosta v knihe bolo, ale spolu s podpálením Brlohu (ktorý bol tiež v knihe) to bol vraj len "nepodstatný detail". Celkovo fanúšikovia sa sťažujú, že čo to za mix divných scén dali do filmu, ale ja sa nesťažujem, ja nie som hard-core fan, mne je to ukradnuté
aha, to sa myslí na filmy? bolo mi divné, že kde je sedmička....filmy sami nepáčia ani jeden, pretože dosť odbočili od kníh....inak knihu mám najradšej trojku, tú ako film dojebali snáď najviac....a ešte 6 je moja obľúbená kniha a film bol vlastne tiež uspokojivý
ano, viem ze bude mat HP 7 film 2 casti.... Ale ked odhliadneme od toho ze je to cisto komercny tah, tak si uvedom, ze vo filmoch je ohromne vela nezodpovedanych otazok, ktore clovek, co necital knihy absolutne nemoze chapat. A potom... Horsie ako tato 6-tka film to byt nemoze... Tu ustupil pribeh a dej citovym problemom mladych adolescentov, ktore znalcom kniznej divizie HP su ukradnute, a boli vyriesene v 4-tom dieli.
Ešte som nevidela 6 ...LEBO NAŠE ZLATUNKÉ KINO MALO DOVOLENKU?TAK K NÁM TO DOJDE AŽ V SEPTEMBRI...no takže sa teším na film...ale inak knihy boli vždy lepšie! Mne sa páčili knihy 6 a 7
@natalinqa Jj, @kosay má pravdu, úplná ztráta času a eště k tomu ti z toho bude nanic...
@kosay Šak by ses divil co s tim dokážou udělat, kdyby na pětce makali stejný lidi jako na Princi, tak bych se z toho asi fakt poblila... Vsadíme se, že z celkem kvalitní knihy udělaj příběh plnej lítosti nad Brumbálovou smrtí (jak je ve slovenčině Albus Brumbál?) střídající se s neutuchající touhou zničit všechny viteály, či jak se to jmenuje, přišemž druhá polovina vyvrcholí impozantní bitvou stylu "každý proti každému" kde "bude těžké soupeře od sebe rozeznat, oba mají bílé kabáty", případně stejně impozantní bitvou přesně opačného stylu, kde se obě strany rozdělí do "armád" ve tvaru trojúhelníku, kde bude v čele jedné Harry a v čele druhé náš oblíbený Voldy, přičemž úplně zapomenou na "skutečný" děj, tedy to, co se ve skutečnosti odehrálo v knize.
@heginka , nádherný popis, myslím, že ani obe sedmičky od toho nebudú mať ďalek sobne som z Princa videla len scény, ktoré ma..ehm..akosi...zaujímali, dokopy nanajvýš 15 minút, a to nebolo nič moc.
Na druhú časť sedmičky ale pôjdem..exspolužiačka sa už teraz stavila, že ma vyhodia z kina pre nekontrolovateľný hysterický plač
@kosay (thmubs) už som sa obávala, že som jediná, komu sa vyhodia ostrozelené hnisavé vyrážky pri bozkávacích scénach..Pri potterovkách ma vonkoncom nezaujíma, kto s kým, a Radcliffe je stelesnená slizkosť.Na druhej strane niečo do filmu narvať musia, keď sa už rozhodli vypustiť dejovú líniu alebo akúkoľvek logickú súvislosť.
@narazuvzdorna a to ještě půlka těch scén ve filmu skoro 100% nebyla! Jinak dík za pochvalu, možná jen že ten konec upraví, protože takovou velkou část knihy by snad (upozorňuju, SNAD!) nemohli vynechat... Ačkoli u nich jeden nikdy neví
@toxo Díky, ináč s těma ménama nejsi sám, mě je z těch českejch taky chvílema na blití a chvílema do smíchu... A v porovnání s jinejma, kde například anglický jméno změněj na jiný anglický jméno, je Potter eště celkem v pohodě...
@patty425 Ani nevíš, jaký je to štěstí... Jaký to bylo sldký dětství, když všichni okolo chodili na Harryho a já ani neměla ponětí, že někdo takovej existuje...
1 bola slabá tam ešte šetrili ztrejme nevedeli ako to vypáli,
2jka.. má slabý dej aj kvôli knihe,
3jka sa musela zrejme veľmi ťažko filmovať lebo v nej sa stálo dosť vecí (v knihe) boli to len opisy ktoré by boli tam nezaujímavé,
v 4ke .. mali nahovno účesy a vôbec sa mi nepáčilo aké dali Moodymu oko, vynechali SOPLOŠSTvo
5ka je podľa mňaaj s 1tkou najslabšia mohlitosfilmovť aj lepšie si myslím napríklad mi dosť chýbalo v tej scén keď dumbledor a voldemor proti sebe bojovali na konci mi tam teda chýbali tie hýbajúce sa sochy leo na to som v podstate čakala najviac, taky tam neboli spomenuté odznaky prefekta ktoré mal Ron, Hermiona,Metlobal tuším tie nič, ani to že ron je strážca
6ka .. POdľa môjho názoru dokonalý film nebolo tam preskočených veľa vecí a viem že zhorenie Brlohu A zničenie mostu bolo pridané ale ja oceňujem tie triky tam.. nahrané to bolo o dost veselšie ako 5ka .. Harry a dumledoe mali skvelý vzťah čož sa mi páčilo .. napr eď mu ovedal že by sa mal oholiť
Z kníh sa mi najviac páčili prvé tri diely, boli najoriginálnejšie. A po 4ke to šlo u mňa rapídne dole - akosi mi tie knihy pripadali nudnejšie a nudnejšie, a ešte tie absurdity čo tam podávala.
A z filmov sa mi najviac páčila 2ka, najlepšie prevedený knižný Harry do filmu
A ešte, naproti tomu, ako ma šiesta kniha nudila, som sa na filme veľmi zabavila.... Obdivujem ich, ako dokázali z takej knihy, kde sa nič neudialo, urobiť pozerateľný, dokonca vtipný film.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
@freestyler01 tu ještě nenatočili.
@kosay jsou myšlený fimly...
@mareksvk úžasný, fakt úžasný téma. Neumíte někdo smajlíka kterej má oči v sloup?
@peter_piper úžasný obrázek
Víte, že chtěj Relikvie smrti (tj. 7. díl, neznás slovenskej název) rozdělit na dvě části, takže filmovej HP bude mít vlastně osm dílů? To jsou ale hajzlové, co? (!!!)
1,2,3 boli skôr také rozprávky, a z tých troch asi trojka najlepšia. Štvorka tak priemerne, päťka už bola lepšia ale šestka ma zatiaľ najviac brala.
tento 6 film sa mi nelubil, uplne to dosrali...ale ked som to videl uz asi piatykrat tak sa mi zapacil
ano, viem ze bude mat HP 7 film 2 casti.... Ale ked odhliadneme od toho ze je to cisto komercny tah, tak si uvedom, ze vo filmoch je ohromne vela nezodpovedanych otazok, ktore clovek, co necital knihy absolutne nemoze chapat. A potom... Horsie ako tato 6-tka film to byt nemoze... Tu ustupil pribeh a dej citovym problemom mladych adolescentov, ktore znalcom kniznej divizie HP su ukradnute, a boli vyriesene v 4-tom dieli.
Na ten film ani nechod... ked sa ti pacila kniha, z tohoto budes vracat
@natalinqa Jj, @kosay má pravdu, úplná ztráta času a eště k tomu ti z toho bude nanic...
@kosay Šak by ses divil co s tim dokážou udělat, kdyby na pětce makali stejný lidi jako na Princi, tak bych se z toho asi fakt poblila... Vsadíme se, že z celkem kvalitní knihy udělaj příběh plnej lítosti nad Brumbálovou smrtí (jak je ve slovenčině Albus Brumbál?) střídající se s neutuchající touhou zničit všechny viteály, či jak se to jmenuje, přišemž druhá polovina vyvrcholí impozantní bitvou stylu "každý proti každému" kde "bude těžké soupeře od sebe rozeznat, oba mají bílé kabáty", případně stejně impozantní bitvou přesně opačného stylu, kde se obě strany rozdělí do "armád" ve tvaru trojúhelníku, kde bude v čele jedné Harry a v čele druhé náš oblíbený Voldy, přičemž úplně zapomenou na "skutečný" děj, tedy to, co se ve skutečnosti odehrálo v knize.
Na druhú časť sedmičky ale pôjdem..exspolužiačka sa už teraz stavila, že ma vyhodia z kina pre nekontrolovateľný hysterický plač
@kosay (thmubs) už som sa obávala, že som jediná, komu sa vyhodia ostrozelené hnisavé vyrážky pri bozkávacích scénach..Pri potterovkách ma vonkoncom nezaujíma, kto s kým, a Radcliffe je stelesnená slizkosť.Na druhej strane niečo do filmu narvať musia, keď sa už rozhodli vypustiť dejovú líniu alebo akúkoľvek logickú súvislosť.
@toxo Díky, ináč s těma ménama nejsi sám, mě je z těch českejch taky chvílema na blití a chvílema do smíchu... A v porovnání s jinejma, kde například anglický jméno změněj na jiný anglický jméno, je Potter eště celkem v pohodě...
2jka.. má slabý dej aj kvôli knihe,
3jka sa musela zrejme veľmi ťažko filmovať lebo v nej sa stálo dosť vecí (v knihe) boli to len opisy ktoré by boli tam nezaujímavé,
v 4ke .. mali nahovno účesy a vôbec sa mi nepáčilo aké dali Moodymu oko, vynechali SOPLOŠSTvo
5ka je podľa mňaaj s 1tkou najslabšia mohlitosfilmovť aj lepšie si myslím napríklad mi dosť chýbalo v tej scén keď dumbledor a voldemor proti sebe bojovali na konci mi tam teda chýbali tie hýbajúce sa sochy leo na to som v podstate čakala najviac, taky tam neboli spomenuté odznaky prefekta ktoré mal Ron, Hermiona,Metlobal tuším tie nič, ani to že ron je strážca
6ka .. POdľa môjho názoru dokonalý film nebolo tam preskočených veľa vecí a viem že zhorenie Brlohu A zničenie mostu bolo pridané ale ja oceňujem tie triky tam.. nahrané to bolo o dost veselšie ako 5ka .. Harry a dumledoe mali skvelý vzťah čož sa mi páčilo .. napr eď mu ovedal že by sa mal oholiť
A z filmov sa mi najviac páčila 2ka, najlepšie prevedený knižný Harry do filmu