Precital som vsetky i ked tie posledne viac menej len kvoli tomu aby som to skompletizoval... Ten koniec 7 je uplny trapas a hnusny happy end, dufal som ze to skonci troska inak.
majmo, herec nema nic z knih... to Rowlingova zarobila na knihach.
A ja som to cital, od 4 dielu sice, bo dovtedy som bol antihp, ked s tym setci blaznili, ale matika v deviatke ma donutila citat to pocas hhhodin a tak som ot teda docital do konca... a fajn to skoncilo...
Akurta to ma jednu chybu, ze to skoncilo, ja konce totiz neznasam...
nahodou, podla mna tato era za nami nie je....ja som prečitala vsetky...teoreticky som z Harrym vyrastla.....zacala som ho citat ako 11 rocna a skoncila ako 17 ročná....v podstate presne ako on.....a je to podla mna uzasne, a neviem co vsetci riesite ze rowlingová na tom zarobila....podla mna si to zasluzi...bolo to kvalitne citanie
Sheena205: súhlasím.. JKR bola jednoducho originálna, to nikto nemôže poprieť a úspech si zaslúži-čo takto mrknúť jej životopis? Jej život nebol zrovna prechádzka ružovou záhradou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A ja som to cital, od 4 dielu sice, bo dovtedy som bol antihp, ked s tym setci blaznili, ale matika v deviatke ma donutila citat to pocas hhhodin a tak som ot teda docital do konca... a fajn to skoncilo...
Akurta to ma jednu chybu, ze to skoncilo, ja konce totiz neznasam...