Kuskus alebo hummus je zevraj zdravý ale nikdy som ti nejedla.. ale napríklad veľmi dobre je aj pšeno, hlavne veľmi zdravé, naozaj vyborne hlavne ako príloha
Kuskus inak podľa mňa nie je taká trieda, ako sa domnievame. Veď to je (najčastejšie) len pšenica v guličkách. Hoci vraj s celozrnným to zas nevyzerá tak zle. To keď už, tak radšej to pšeno.
Ale je to celkovo tenký ľad, táto 'zdravá' výživa. Príliš veľa názorov, príliš veľa rozporuplných argumentov.. Ak by sme chceli byť dôsledná, vidím to pomaly na celoživotné štúdium, než na pár webových stránok s receptami ľudí zanietených a presvedčených pre svoju stravovaciu filozofiu a "vieru."
Osobne ale napr. verím tomu, že zeleninou a ovocím (hoci neviem, či všetkým) by sme mohli byť blízko pojmu "zdravé."
@lenkaska1 Vraj existuje aj prosný (=pšeno) a ešte myslím z niečoho, len najrozšírenejší je asi pšeničný, ak to správne chápem. Ale kým mi to mať nepovedala, tiež som to brala ako takmer totožné s pšenom, takže sa nečudujem, že sa Ti spojil k tej téme.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale je to celkovo tenký ľad, táto 'zdravá' výživa. Príliš veľa názorov, príliš veľa rozporuplných argumentov.. Ak by sme chceli byť dôsledná, vidím to pomaly na celoživotné štúdium, než na pár webových stránok s receptami ľudí zanietených a presvedčených pre svoju stravovaciu filozofiu a "vieru."
Osobne ale napr. verím tomu, že zeleninou a ovocím (hoci neviem, či všetkým) by sme mohli byť blízko pojmu "zdravé."
» www.viescojes.sk/...
Najzdravsie jedlá aké existujú ...