jedna z najhorších reklám aké som videla.... nemá to žiadnu pointu, nie je to ani trošku vtipné a je to trápne.... ide im len o to aby si to všetci celé leto spievali jak tie ich vianočné... čo sa asi bohužiaľ podarí ..
Celkom v pohode je tá reklama.. Človeku dokáže zdvihnúť náladu no ten slogan v tej druhej že: "Ak nie si online nežiješ" je trošku odveci.. Ale ináč v pohode
nepovažujem za nejakú pubertiakču ale strašne je to dobré chytľavé a vôbec je to také dobré že keď sa na to pozriem sa musím usmievať fakt alebo záchvat smiechu napr : ako sa zatvári ako je to vystihnuté tie baby myslím tie poznámky potom že a ako tancuje teda vrtí sa tam no mrtvá som
T-mobile využíva podprahové myslenie ľudí. Ako napr. Ahoj Kikuš.. proste niečo, čo sa ľuďom vryje do hlavy a stále si to spievajú, keďže to počujú vďaka masívnej propagande niekoľkokrát za deň a chytľavé melódie ako makarena tomu len prospievajú. To núti niektorých k tomu aby inklinovali k danej značke.. a to na T-systems nemám rada.. omnoho radšej mám nejaké reklamy, ktoré majú aspoň nejakú myšlienku, keď už
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Spolu s tou druhou od T-Mobile-u...
mne príde ten chalan vtipný
a to som si myslel ze tmobile uz hlbsie po viaaanoce salala nemoze ist, ale mylil som sa. A brutalne. Picovina na entu