Kedysi to bolo dlho, nemam to presne na cas, ale nemal som problem pod vodou odplavat 50 metrov (cize aj fyzicka namaha si vyberala dan na kysliku). No tto bolo predtym, ked som bol mladsi/mensi.
Teraz uz nechodievam tak casto plavat, navyse som zacal fajcit (aj ked od dnesneho dna chcem obmedzit az prestat) a zintenztivnil som hulenie. I ked sa snazim udrzat si kondicku stalymi prechadzkami, verim tomu, ze na plucach si to dan vybera....
@8 je to otom sa uplne uvolniť zmierniť tep srdca a nevivýjat ziadnu fyzickú aktivitu a nanič nemyslieť Tak isto je ale potrebný trening na roztiahnutie kapacity plúc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
trošku vtipu na vaš účet nezaškodí
Ale som si to už pokazila fajčením a asi dvomi rokmi bez žiadnej skúšky Takže už len dlho
Teraz uz nechodievam tak casto plavat, navyse som zacal fajcit (aj ked od dnesneho dna chcem obmedzit az prestat) a zintenztivnil som hulenie. I ked sa snazim udrzat si kondicku stalymi prechadzkami, verim tomu, ze na plucach si to dan vybera....