to je asi nejaka nadstavba ...tak chod kam chces a potom pojdes na APZ ako na vysku ...a co obsahuju psychotesty to nech ta nezaujima ..sorry ale toto ma tak serie na dnesnom systeme ze sa ucia psychotesty naspamat ..tak to kurva v tejto republike aj vyzera !
musis ist do toho pezinku a nie je to stredna po strednej, ani to nie je vysoka - nebudes mat z nej titul, trva to asi len pol roka alebo nanajvys rok, v ramci prijimaciek sa robia aj fyzicke testy a zrejme aj psychotesty...kazdopadne nateraz, kedze tam mozes ist az po strednej, potrebujes uspesne absolvovat stredoskolske vzdelanie zakoncene maturitnou skuskou.
@9 dobrozdruzstvo neviem, ci tam velmi zazijes....a spravodlivost? podla mna praveze ked sa clovek, ktory tuzi po spravodlivosti, dostane do policajneho zboru, tak bude neskutocne trpiet. videla si niekedy policajne auto zastat na stopke? ja mozno aj hej, aby som im nekrivdil, ale pokial neslo ziadne ine po hlavnej, tak to zastavenie na stopke je pri policajtoch celkom rarita. zato sa mi stalo, ze ked som sa viezol v aute s kamosom polisom, tak som si zacal zapinat bezpecnostny pas, naco on pobavene a prekvapene reagoval zvolanim: "Co ti pere? To naco robis?". Potom rozpraval o tom, aky ma vztah k tomu, ze musi riesit pripady polskych turistov, ktori boli okradnuti - z jeho slov vyzarovalo take "nadsenie", ze uprimne verim, ze clovek, ktory by chcel v policajnom zbore pomahat ludom a snazit sa o spravodlivost, by pri takychto kolegoch neskutocne trpel. co sa tyka strednej skoly, ak sa ucis zatial dobre a si usilovna, tak chod na gympel - ak pojdes predsa za policajtku, tak z gympla to bude OK, ak nepojdes a pojdes na daku VS, tym lepsie pre teba.
Na psychotesty netreba vedieť nič extra, tam testujú tvoju psychiku, ako reaguješ v rôznych situáciách, ako uvažuješ, ako sa vieš ovládať, aké máš silné stránky...
ku tým psychotestom, ja som ich robila v piatok, ale nedá sa na ne učiť, proste sa skladajú z dvoch osobnostných častí,v ktorých vypĺňaš veci o sebe a jednej intelektuálnej časti, v ktorej sú logické,matematické úlohy a úlohy na pamäť matika mi prišla ľahká,ale tá pamäť..mala som to asi všetko o jedno posunuté =D takže tak =D
thgirl22 vtedy sa posielaju prihlášk y lenže už na konci školského roka v 8 ročníku už treba dačo vedieť že kde asi...ale to sa ešte mení
mm47 ja ani na gymnázium ísť nechcem,aj keď mám čisté jednotky...lebo keď skončím gymnázium nemám nič vyštudované a čo až yb ma tam nezobrali? tak jedine výška
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Sa choj spýtať do vášho polic.zboru...
ale ďakujem všetkým
To nie je vedomostný test
mm47 ja ani na gymnázium ísť nechcem,aj keď mám čisté jednotky...lebo keď skončím gymnázium nemám nič vyštudované a čo až yb ma tam nezobrali? tak jedine výška