Farbili ste si už niekto niekedy vlasy Hennou? chytilo to bez problémov? a je pravda že potrebujem k tomu aj nejaký špeciálny šampón alebo mi stačí na bežné použitie...?
ja si farbim vlasy iba Hennou, skusala som uz rozne odtiene. S Hennou je to tak, ze ti vlasy nezafarbi ako normalna farba, len odtienuje, takze ked mas vlasy svetlo hnede a das si hnedu Hennu, tak ich budes mat malicko tmavsie, ale zato perfektne zregenerovane, leskle, makke, ziadne lupiny aspon pol roka. Specialny sampon ja nepouzivam, ale ze vraj ked si kupis aj Henna sampon, tak ti ten efekt Henny dlhsie vydrzi.
ja som mala cervenu...ale mala som to na hlave celu noc(aby to vobec chytilo)...no celu noc .... o 5 som sa zobudila ze.... uz to chcem vidiet smiley:: a no hej bol len taky odlesk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
a inak ak myslíš ten DMkový šampón, je to hnusný reklamný ťah, šampón ako taký je fajn, ale vymýva hennu
(a inak, dakedy by postačilo sa prehrabať staršími fórami )