Potrebujem radu ako zistit heslo a nick na jednej zoznamovacej stranke...kamaratke tam niekto podal inzerat,ze je nadrzana,chce sex a podobne...stale jej volaju nejaki uchuli,ale zrusit sa ten inzetat da len pod tym istym nickom a heslom,pod akym bol zada
nemá tá stránka možnosť obnovenia hesla v prípade zabudnutia? ak nie, tak dosť voničem...potom už fakt len admin tej stránky...alebo hack (dobrá poznámka wewo
mne keby podali takyy inazerat,tak by som si nasiel toho "niekeho" a on by uz dlho ziaden inzeraat nepodal..(toto je iba ten ekvivalent,keby by mi vadilo ze mi wolaju nadrzane kocky )
Vacsina stranok pri zabudnuti hesla ponuka moznost jeho opatovneho zaslania na registracny e-mail. Ak niekto vytvoril falosnu identitu a zadal tam kamaratkin mobil, tak musi jedine napisat adminovi. A nabuduce si davat pozor, komu rozdava svoje tel. cislo. Btw. mozete skusit hacknut konto skusanim pravdepodobnych hesiel: 12345, ahoj, jano, nadrzana... vacsina hesiel nie je nahodny zhluk pismen a cisiel, ale nejake slovo.
diky za rady,ale fakt ona nevie ani nick,nieto este heslo,a ti co volaju,povedali len na akej stranke to je...je to stranka na szm.sk ale prepaja sa potom na blueboard.cz ...tak kde mam hladat admina?Na tej prvej,alebo druhej?
omg freestyler nehraj sa tu na neviem koho.. nasiel by si si prd a nie "niekoho". taky niekto by ta osral jak si dlhy a nie zapodieval sa nejakym pokecom a podobnymi picovinami..
Hulo: "Btw. mozete skusit hacknut konto skusanim pravdepodobnych hesiel: 12345, ahoj, jano, nadrzana... vacsina hesiel nie je nahodny zhluk pismen a cisiel, ale nejake slovo. "
nabuduce by nebolo zle dat slovo hacknut do uvodzociek, lebo to o com pises ty nie je hack
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Hulo: "Btw. mozete skusit hacknut konto skusanim pravdepodobnych hesiel: 12345, ahoj, jano, nadrzana... vacsina hesiel nie je nahodny zhluk pismen a cisiel, ale nejake slovo. "
nabuduce by nebolo zle dat slovo hacknut do uvodzociek, lebo to o com pises ty nie je hack