najskor sem ten muzikal povazovala za trapny (reklamy..) no potom ked som si pozrela sa mi paci dokonca je to aj miestami vtipne(hsm 2 ako zac spieva bet it on -daj te si youtube.....te jeho tanceky no ja nemozem ,uznavam su tam casti typicke pre americky teenage film ako ze sa nahodou stretli nahodou sa do seba zalubili a nahodou spolu budu spievat a nahodou je tam skolska hviezda ktoru vsetci zboznuju a tak ale no paci sa mi ten film a suhlasim zac je zlaty
ako tento film...no hmm je fakt ze tie reklami boli strasne a film bol dost velka komercia sama o sebe ale zas pesnicky niektore boli dobre plus ten basketbalista s kucierkami nieco bolo aj vtipne (pacilo sa mi ako ta blondinka zakricala na celu jedalen everybody quiet! hmm ale cekovo stacilo mui to vidiet raz
a dvojka ako zas par pesniciek dobrych plus ten kuceravy a ta pesnicka co spieval sam bet it on ako neviem preco ale mi to pripomenulo robieho wiliemsa
Je to fajny fimlik aj 1 aj 2...a ked v 2 Zac zacne pobehovat po tom golfovom ihrisku a spievat bet on it a zacne tam hadzat tie jeho pohyby nemozem si pomoct ale strasne moc mi pripomina Elvisa Presleyho abo jak sa pise...a Corbin (to je ten kuceravy Chad) ten zas hlasom mi pripomina Michaela Jacksona
No ale ta Zacova priatelka si vytvorila pekny skandal..Vsetci si mysleli ake je neviniatko a pritom ma kde kade nahe fotky co sa zverejnili..no noo stava sa..vydela som dvojku da sa to pozerat ale nejake genialne ze by to bolo...nic proti fanusikom
hej ludia ak chcete vediet nieco viac o HSM thak si môžte pozrieť stránku » high-school-musical.blog.cz je to supiš stránka našla som tam vśetko čo som chcela dokonca aj to že bude HSM3 no čo tešíte sa?
je to strasne naivny film... fakt, vsetci su neviniatka a vsetko je dokonale... a jurike, davat to niekam spolu s velmi nebezpecnymi znamostami by si nemal nikto dovolit... to patri uplne totalne inde.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ja to nemusim. Aspon som napisala svoj nazor
a dvojka ako zas par pesniciek dobrych plus ten kuceravy a ta pesnicka co spieval sam bet it on ako neviem preco ale mi to pripomenulo robieho wiliemsa