neštudujte tu niekto hipológiu v Nitre? Zaujímalo by ma prijímacie konanie, teda samotný pohovor. Na ktorý som dostal pozvanie, rád by som vedel čo možem očakávať. Ďakujem, pekný zvyšok dňa.
@obrvonjottr hipologia je nahodou super vec, keby mi nebolo povedane, ze za studium na SPU budem vydedena a keby som si nemyslela, ze mam na viac, isla by som aj ja
...a mozno si ju niekedy na stare kolena po molekularke aj tak vystudujem!
Zdravím, zatiaľ nemám vlastného koníka. No bývalá ma naučila milovať kone aj keď nič viac a teraz popri podnikaniu pomaly začínam. Stavať boxy, ohrady atď atď. Proste niečo svoje na okraji dedinky. Na hipológiu som sa dal externe a teda mám prijímačky tak uvidím. Pretože som začiatočník čo si koníka požičiava na vychádzky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
...a mozno si ju niekedy na stare kolena po molekularke aj tak vystudujem!
Zdravím, zatiaľ nemám vlastného koníka. No bývalá ma naučila milovať kone aj keď nič viac a teraz popri podnikaniu pomaly začínam. Stavať boxy, ohrady atď atď. Proste niečo svoje na okraji dedinky. Na hipológiu som sa dal externe a teda mám prijímačky tak uvidím. Pretože som začiatočník čo si koníka požičiava na vychádzky.