@18miki18 Ani nie. Tam som nasla jednu nie velmi informativnu diskusiu a to je vsetko. Ale ak by si vedel nieco o sesternicinych stravovacich navykoch, tak by mi to pomohlo.
tu máš k tomu odborný článok, len si to musíš prescrollovať, bo na začiatku sú len nejaké drísty (zaujímavé to začne byť asi až od Etiopathogenesis Of Histamine Intolerance)
Keď chceš, tak keď sa raz niekde stretneme, tak ti o tom porozprávam všetko, čo viem
@dukenukem Dakujem pekne! To by bolo super s tym stretkom, kazda informacia o tejto chorobe je pre mna doslova zazrak. Doktori nemaju vela casu sa mi venovat a ja mam tolko otazok. Dohodneme sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
tu máš k tomu odborný článok, len si to musíš prescrollovať, bo na začiatku sú len nejaké drísty (zaujímavé to začne byť asi až od Etiopathogenesis Of Histamine Intolerance)
Keď chceš, tak keď sa raz niekde stretneme, tak ti o tom porozprávam všetko, čo viem
» histaminovaintolerancia.tumblr.com/...
bude sa tam riesit dieta a najma mozne obcianske zdruzenie, takze vsetci povinne