S kamaratom mame hru rome total war no nemame Seriove cislo a ked spolu chceme hrat musime si pocitace spojit kablom no chcel by som sa spitat ci nahodou neexistuje nejaky program alebo nieco vdaka comu by sme si proeti sebe zahrali cez internet bez toho
originalnu hru som si kupil ale je to onicom viac sa mi lubi ked hram s niekym koho poznam lenze nie vsetci kamosi su ochotny kupit si originalko len pre par bojou rome total war na multiplayer nie je az taky chytlavy
no na poradenie použitia hamachi teda netreba expertov ako bolo spomínané. Čo sa týka hamachi, je to jednoduchá aplikácia na vytvorenie VPN tunelu a presne to čo hladáte, ak chceš nájsť niekoho kto tiež hrá rtw cez hamachi proste google it, (keywords: rome total war hamachi a hľadaj atď.)
@matwejo no tak zistil som ze az take jednoduche to nieje stiahol som nainstaloval ale ked uz vytvorim hru a chcem sa spojit kamosom je tu problem ja ho vidim aj jeho hru ktoru vytvori vidim len sa mi do nej neda pripojit a on mna nevidi vobec podarilo sa mi spojit len s vlastnym noutbukom
@johnyluky hmm, firewall neblokuje nahodou? podporuje hra hranie cez LAN s rovnakym CD-keyom? (napriklad u BFME to neslo), au farbu ma gulicka ci hviezdicka pri mene kamarata, takisto u neho pri tvojom?
@matwejo no skusali sme aj pana prstenou a nesie teraz skusam total war ten ma s mojim noutbukom spoji lenze neviem ci to nieje tym ze noutbuk a komp su na jednom internete a fireval som tiez vipol a mame obydvaja pri mene zelene hvirzdicky
@matwejo no kamos mi povedal ze je to mojim internetom vraj mam daky horsi mi tu mame len tak internet vraj to su vseliake podsiete a tak ze mne to nepojde tak asi nic ale diky
@johnyluky este si spominam na jednu fintu co sa robila na W3TFT, control panel - network connections - hore das advanced, tam advanced options - hned ti skoci okienko a tam hned ako prve je "connections:" a hamachi das na prve miesto
@matwejo no nakoniec som to predsa len spustil no zatial somskusal len dve hry Rome total war isiel spojit ale pan prstenou nie ale videli sme sa na obydvoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
hamachi je dobre..