a nie, neviem si ho vygoogliť. Okrem toho si myslím, že ho ani nikto nevidel, lebo som len o ňom čítala v nejakom časopise, ktorý samozrejme neviem nájsť Pisali tam v podstate to, že týpek pracuje v nejakom serióznom zamestnaní, kde sa od neho vyžaduj
@littlewing ja podla mna viem co myslis ale ani za svet si na meno nespomeniem... nie je ten dej nahodou, ze chalan dostane domace vazenie za to ze zmlatil ucitela, cize ma taky chip na nohe, ktory pipa vzdy ked prejde za urcitu oblast a z nudy pozoruje susedov, zalubi sa do dievcata v susedstve, ale pritom pozoruje aj ineho suseda, na ktoreho zisti, ze je seriovy vrah ale nikto mu neveri?
@inconnue volá sa to Viditeľný svet, dokonca je to slovenský film, a môj opis bol podľa mňa priam ohromujúco presný ale začína to na V, takže som musela prejsť celý zoznam, kým som to našla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
» www.imdb.com/title/tt0486822...
ale ako tak citam tvoj opis druhykrat, vyzera to, ze som uplne vedla
» www.moviemania.sk/filmy-2011.html...