Ahojte .. hľadám nejaký nie moc veľký fotoaparát. Ten môj už doslúžil a hľadám nejaký menší šikovný ktorý môžem zobrať všade. Nemáte nejaké overené tipy? Ale nie zas za nejakých 500€ tak do 200 € by stačilo Predtým som mala Nikon cooplix s50c.
@lucina223 no ja som mal dva niekolko rokov doma, kvalita spracovania bola podla mna dobra (na danu cenovu kategoriu - kompakt, +- 150 eur) kvalita fotky v pohode, aj v rukach uplnych antitalentov, ale suhlasim, ze su malo robustne, lebo moj neprezil jeden lejak, ale ten zase stal za to Samozrejme, ze sa to neda porovnavat so zrkadlovkov od Canonu, co mam teraz... ale porovnaval som fotky, aj manipulaciu so Sony, Pentax, a nebol tam velky rozdiel
@jaro1991 ja som mala v rukách od Olympusu len 3 kompakty a môžem ti povedať že aj môj mobil fotí lepšie...so zrkadlovkami Olympus nemám skúsenosti(a to asi ani v tomto fóre nie je dôležité,keďže slečna potrebuje kompakt )
@lucina223 netvrdim, ze olympus je bohvie aka kvalita, ale ked tak citam tvoj posledny koment, tak si myslim, ze si drzala bud strasny shit fotak v rukach, alebo mas mrte mobil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Olympusu sa vyhni oblúkom...
čo sa týka funkcií,myslím že to záleží skôr na tebe čo si vyberieš...(a aj je to v podstate jedno)
ale toť moje skúsenosti