Ahojte. Vedeli by ste mi poradit nejaku dobru knihu. Dost stresujem mam depresie znervozmujem sa na malych nepodstatnych veciach mam strach vyskusat nove veci, mam strach zo zivota. hladam knihu na tieto temy, na com sa clovek fakt zamysli.
Teraz som dočítal novú knihu Usteľ si. Sám motivačné knihy, článke etc. nečítam, ale toto na mňa pôsobilo inak, než tie citáty a stránky z Facebooku. Lepšie.
Americký admirál píše o 10 lekciách, ktoré ho naučil vojenský výcvik a služba v armáde. Fakt sa mi páči štýl ktorým je to napísané, má to jednoduchý štýl, príbeh aj posolstvo. A mňa osobne táto kniha povzbudila sa o niečo snažiť.
Neznášaš čítanie, ale hľadáš knihu. Načo? Poviem ti tajomstvo. Kniha ti zázračne nepomôže. Strach zo skúšania nových vecí nezmizne, kým nevyskúšaš niečo, neprekonáš strach, potom uvidíš, že ten strach je väčšinou celkom zbytočný, iba tak sa to môže zlepšiť. Netvrdím, že nemáš čítať, knihy sú super, ale pri čítaní musíš aj skúšať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Americký admirál píše o 10 lekciách, ktoré ho naučil vojenský výcvik a služba v armáde. Fakt sa mi páči štýl ktorým je to napísané, má to jednoduchý štýl, príbeh aj posolstvo. A mňa osobne táto kniha povzbudila sa o niečo snažiť.
Eckhart Tolle - Moc přítomného okamžiku
Za mňa tieto dve určite. A Tolle je fajn aj ako audiokniha, na uložto myslím že zoženieš...
2. Phil Stutz, Barry Michels - Nástroje.
Čo pomôže neviem. Čítam teraz 1. a pomáha mi trochu. 2. sú skôr také praktické cvičenia ako napr prekonať strach a odhodlať sa