zo školského prostredia.. spolužiaci, učitelia, prvé lásky...atď ale zasa aby to nebolo nejaké detské poznáte také nejaké, kt. by stálo za to, prečítať
@takata ako viem sú aj lepšie knížky ale táto mi jediná tak utkvela v pamäti, asi kvôli obalu ale ako na relax sa celkom dá ...
ale hej džínsový sa aj mne pozdáva ale hľadaj na nete je kopu blogov kde dievčatá v tvojom veku píšu taká poviedky zo školského života ,sama som mala taký blog.. niekedy sú naozaj zaujímavejšie ako tie z kníhkupectva
@florigera rada by som ti dala ale so svojím blogom som skončila ...a neviem či sa ti bude páčiť ako píšem, mám aj zopár vydarených ale ani jednu nedokončenú ale odporúčim ti blog kde chodím čítať... » ronnie-chan.blog.cz/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Džínsový je fajn. A tak ako v @3. Je ich veľa, veľa, veľa. Ale fakt rozmýšľať nevládzem.
ale hej džínsový sa aj mne pozdáva ale hľadaj na nete je kopu blogov kde dievčatá v tvojom veku píšu taká poviedky zo školského života ,sama som mala taký blog.. niekedy sú naozaj zaujímavejšie ako tie z kníhkupectva
@marionr a dáš mi link na tvoj blog, prosím?