Čaute. chcel by som sa vás spýtať že ktorý mobil by ste tak odporúčali ... Hľadám nejaký dvojsimkový mobil so 4,3-5 palcovým displejom a obsotjným procestorom . Už som skúšal hľadať aj nejaké, no rád by som vedel i vaše typy čo by ste tak odporúčali
@Zertoxify ja by som ti odporúčil čínske,
sám mám čínsky,
niektoré značky sa už dostali do Alzy, cenovo ťa vyjde o desiatky eur menej, prípadne skús Prestigio
@fixa ja mám tiež Huawei (jeden zo starších - Sonic) a nedám naň dopustiť, ale znovu by som si ho nekúpila. ten môj sa mi ľúbi kvôli tomu, že dobre padne do ruky, má super klávesnicu a na to, že to bol lacný shit má fakt dobrý display a reproduktor. ale ako som povedala, už by som si ho znova nekúpila...
@fixa vieš, ten môj Sonic bol veľmi vydarený model, ktorý vo svojej cenovej kategórii nemal konkurenciu... to sa však o novších modeloch od Huaweiu povedať vôbec nedá navyše to nie sú veľmi kvalitné telefóny...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
sám mám čínsky,
niektoré značky sa už dostali do Alzy, cenovo ťa vyjde o desiatky eur menej, prípadne skús Prestigio
kebyze si mam ja kupit obstojny dual sim, tak by to bolo asi
» www.alza.sk/prestigio-multi... alebo » www.alza.sk/gigabyte-gsmart...
» mobilne-telefony.heureka.sk/google-nexus-5/...
ked mu chcete radit mobily, tak si aspon pozrite, co potrebuje -.-
FREE tips!