No znie to kus divne ale je to tak. Hladam program, ktory bude vizualne (teda zasvieti na monitore cervene svetlo) zobrazovat / signalizovat stlacenu klavesu na klavesnici / mysi. Pls neviete o niecom takom? Ale jedine free cez internet. VDKAKA
este mi povedz co je free. nic vsetko to je spoplatnene iba nieco nie. iba ak by to bolo sharware ci ako sa vola a mam potcit, ze ta verzia je ako tak zadarmo ale niektore jej funkcie nie su schoopne zapnut ale nejdem sa strapnovat laebo viem, ze som tam napisal asi blbost.
Ale program na to, ze mas stlacenu klavesu? to je co? a ako by sa mi mal gombik nechat len tak zapnutym to nerozumiem. Vsak ked by sa to stalo tak by ti PC vydal zvuk daky. alebo jednoducho ked stlacis nieco na klavesnici alebo myske potrebujes aby ti to ukazalo aj na moniotre????
ja neviem o ziadnom tkaom programe. to hadam ani neexistuje
tvoj prispevok ma pobavil.. ja viem ze je to ftakovina, ale potrebujem ten program na jednu vec, ktoru sa mi tu nechce rozoberat. FREE znamena ze je zadara a nic netreba zanho (ten program) platit.
Bohuzial vsetko existuje. Neviem aky velky chces aby ten signal bol, ale ked staci aby to bolo cervene k-cko velkosti 5 x 3 pixely na liste vpravo dole, tak WhatPulse je idealne riesenie.
hmm a keby som vedel o co ti ide. ono ja mam program 10 prstami ale to je na precvicenie pravopisu a dokonca ti ukazuje aj klavesnicu + gratis ti ukaze aj to co pises a co mas pisat a mam to aj s cd key
Tak WHATPLUS som vyskusal a je to super az na tu velkost. Je tu prils prdave ..
No, aby som potesil zvedavych.. Potrebujem to na jednu on-line hru kde sa daju vyhrat nejake peniaze. Musite tam s autickom prejst trat a to tak ze budete len pridavat s rozumom plyn, ani nie vela ani malo. Ak ju prejdete mozete vyhrat nejake drobne peniazky. A ja si to chcem precvicovat, nahrat na kameru moje jazdy aj s tym aby som videl kedy plyn pridavam a kedy ho pustam a snazim sa zaznamenat tak najrychlesie kolo, aby som vedel kedy mam ten plyn pridat... no ak som to zrozumitelne vysvetlil
Takze asi takto.. cize ten program by mal bezat v pozadi systemu, presne ako whatpulse, len keby to bolo vacsie. Dal som Mrkvosofacku Lupu, ale to strasne seka.
No keby si zozenes modul s ledkami a i51-kou a cez seriovy port to drbnes do compu tak by som ti to vedel nakodit v assembleri.. Ale inak soft taky nepoznam a pod windowsom by som to asi ani nevedel nakodit, resp neviem v akom jazyku by to malo byt kodene a winapi aj tak nepoznam.
ok vdaka za pomoc ale WHATPULSE asi ostane jedinou najjednoduchsou moznostou. Mozno zmenim rozlisenie na 800x600, aby bolo lepsie vidiet tu signalizaciu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ale program na to, ze mas stlacenu klavesu? to je co? a ako by sa mi mal gombik nechat len tak zapnutym to nerozumiem. Vsak ked by sa to stalo tak by ti PC vydal zvuk daky. alebo jednoducho ked stlacis nieco na klavesnici alebo myske potrebujes aby ti to ukazalo aj na moniotre????
ja neviem o ziadnom tkaom programe. to hadam ani neexistuje
vdaka za rady.. idem vyskusat ten whatpulse.. zatial dakujem
No, aby som potesil zvedavych.. Potrebujem to na jednu on-line hru kde sa daju vyhrat nejake peniaze. Musite tam s autickom prejst trat a to tak ze budete len pridavat s rozumom plyn, ani nie vela ani malo. Ak ju prejdete mozete vyhrat nejake drobne peniazky. A ja si to chcem precvicovat, nahrat na kameru moje jazdy aj s tym aby som videl kedy plyn pridavam a kedy ho pustam a snazim sa zaznamenat tak najrychlesie kolo, aby som vedel kedy mam ten plyn pridat... no ak som to zrozumitelne vysvetlil
Takze asi takto.. cize ten program by mal bezat v pozadi systemu, presne ako whatpulse, len keby to bolo vacsie. Dal som Mrkvosofacku Lupu, ale to strasne seka.