Ahojte, potrebujem pomoc. Hľadám takú knižku pre deti, je už dosť stará. Kedysi som ju čítala, mala som ju z knižnice z našej dediny, ale ked som ju tam hľadala, tak tam už nebola. Neviem ani ako sa volá ani kto ju napísal. Viem len, že tam bola nejaká
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
?
...choroba z povolania? Žeby? Ale musela som, tamten prvý krtkto je už dávno z módy
Áno, nemá okuliare xD Ale už bolo spravodlivosti učinené za dosť a Piknik našiel svojho nového majiteľa
Tak sa môžeme tváriť, že sme sa nikdy nestavili, či má okuliare a preto sa budeme musieť staviť o niečo, rozhodne nie Piknik...
Počkaj čo bol po záruke?
Jéj, tak vidíš, nakoniec má aj poriadne poslanie
Viem, ale keďže tam nebudem, musíš to utiahnuť za dvoch (čiže budeš musieť aj zjesť o žemľu na viac .
No ale mohlo by. Ani tvoje stravovacie návyky nie sú úplne v súlade so zákonmi A vedenie sa určite poteší Po dlhšej dobe...
Ale ja sa snažím! Naozaj! A teda v piatok by mi už konečne nemusel meškať vlak.... xD